Naslovna » Hrvatska » A BANSKI DVORI: Tajni sastanak Oreškovića i Petrova u premijerovom privatnom stanu
petrov kod oreškovića

A BANSKI DVORI: Tajni sastanak Oreškovića i Petrova u premijerovom privatnom stanu

Share Button

NAKON kratke izjave koju je Tihomir Orešković ispred Vlade dao medijima, premijer se zaputio prema svojoj zagrebačkoj adresi.

Ondje ga je već čekao čelnik Mosta i potpredsjednik Vlade Božo Petrov, s kojim je ušao u stan. Kod premijera je, nakon sastanka s čelnikom Mosta, stigao i njegov savjetnik Stjepo Bartulica.

Božo Petrov s novinarima nakon sastanka nije želio podijeliti niti riječi o tome što su bile teme, niti zašto je sastanak održan u privatnom stanu, a nakon njega k premijeru je stigao novi ‘gost – savjetnik za vanjsku politiku Stjepo Bartulica.

Prije tog neobičnog sastanka  u privatnom stanu Orešković se kratko obratio novinarima pred Vladom i premda na njihova pitanja nije želio odgovarati, poručio:

”Ja sam dobio povjerenje u Saboru i ne bojim se ponovo tražiti povjerenje u Saboru. Poštujem HDZ kao stranku, ali Karamarko je ogroman teret za ovu Vladu i čak za HDZ i nadam se da će HDZ na kraju dana donijeti pravu odluku.”

Fotografiju dolaska Petrova u Oreškovićev dom snimio je novinar Sanjin Španović nakon čega su pred premijerov stan stigle i ostale novinarske ekipe.

M.M. /Foto: S. Španović

Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

sedlar-bujica-oba

Prvi potez nove ministrice: Nina Obuljen vraća novac „neprofitnim“ medijima!

Ekipa iz tzv. nevladinog sektora, kojoj je Hasanbegović oduzeo milijune – već slavi! Šanse da …

-->