Naslovna » Vijesti » AKTIVISTI ZVIŽDALI PREDSJEDNICI: ”Razočarana sam, oni nisu iskreni zagovornici slobode govora”
kolinda u HND

AKTIVISTI ZVIŽDALI PREDSJEDNICI: ”Razočarana sam, oni nisu iskreni zagovornici slobode govora”

Share Button

PREDSJEDNICA Republike Kolinda Grabar Kitarović ustvrdila je da će se i dalje ustrajno zalagati za očuvanje slobode medija i za odgovornost za izrečenu javnu riječ nakon što su joj aktivisti zviždali na konferenciji u organizaciji HND-a i veleposlanstva SAD-a u Novinarskom domu u Zagrebu.

Aktivisti su izvjesili transparent ‘Hrvatska vlada ubija medije’ i ometali njen govora, a je Predsjednica je Facebooku objavila da oni koji drugima ne dopuštaju govoriti nisu zagovornici slobode medija.

”Razočarana sam što su me upravo oni, koji se navodno zalažu za slobodu govora i medija, prekinuli za vrijeme govora u Novinarskom domu. Ne dopuštajući mi iznošenje mišljenja pokazali su kako nisu iskreni zagovornici slobode govora, već očito angažirani aktivisti.

I dalje ću se ustrajno zalagati za očuvanje slobode medija i za odgovornost za izrečenu javnu riječ”, poručila je predsjednica na Facebooku nakon što je napustila konferenciju koju su u povodu Svjetskog dana slobode medija organizirali Hrvatsko novinarsko društvo i Veleposlanstvo SAD-a.


Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

huda jama, nalovna

Hoće li Predsjednica nazočiti pogrebu: Žrtve Hude jame u četvrtak će biti pokopane u Mariboru!

GOTOVO 800 žrtava Hude jame, jednog od najokrutnijih stratišta nakon Drugog svjetskog rata u Sloveniji, …

-->