Naslovna » Zagreb » BANDIĆ o radovima u Vlaškoj i Radićevoj: Molim za strpljenje, za mjesec dana će zablistati
13900137_1048445415247597_4619895119294889525_n[1]

BANDIĆ o radovima u Vlaškoj i Radićevoj: Molim za strpljenje, za mjesec dana će zablistati

Share Button

“Radovi u gradu odvijat će se još mjesec dana, a nakon toga će se promet vratiti u normalu. Prometnice moramo obnavljati, a ljeto je najbolje vrijeme za to”, napomenuo je, uz ispriku građanima, gradonačelnik Bandić.

“Radićeva ulica, koju kompletno obnavljamo već gotovo četiri mjeseca, je pri kraju, a na poseban način otvorit ćemo ju prije predviđenog roka, iza Velike Gospe, oko 20. kolovoza”.

Gradonačelnik Bandić dodao je da nakon obnove Mesničke, Radićeve, Kurelčeve, Cesarčeve, Bakačeve i Vlaške ulice, dolaze na red ulice s južne strane glavnog gradskog trga, Praška, Gajeva i dio Bogovićeve, a nakon toga i sam Trg bana Josipa Jelačića.

bandić u radićevoj

“Moramo ravnomjerno uređivati i razvijati sve dijelove grada, i periferiju i gradsku jezgru. Zagreb je kontrast ruralnog i urbanog, a mi se trudimo taj jaz polako smanjivati”, istaknuo je gradonačelnik.

“Sanacija tramvajske pruge u Vlaškoj, od Draškovićeve do Bauerove, koja je započela 2. srpnja, bit će gotova do kraja današnjeg dana”, rekla je voditeljica podružnice ZET Ljuba Romčević Žgela, napomenuvši da je još preostalo asfaltiranje rubnog dijela ulice. “Trenutno su još u tijeku radovi u Ulici kneza Mislava i Frankopanskoj, na dionici od Dalmatinske do Deželićeve, a dio od Ilice do Dalmatinske je završen”, dodala je uz napomenu da bi svi radovi trebali biti gotovi do 22. kolovoza.

Kako se čulo, dio Radićeve, od Trga bana Jelačića do Krvavog mosta je gotov, a na dijelu do Kamenitih vrata jučer je na jednom dijelu počelo fugiranje, a na drugom se ugrađuju kocke.

AUTOR: Zagreb.hr/foto:facebook

Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

pogon-te-to-zagreb

Raspisan natječaj za umjetničko-likovno rješenje za akumulator topline Termoelektrane Zagreb

S CILJEM davanja vizualnog identiteta novoizgrađenom akumulatoru topline u Termoelektrani-toplani Zagreb (TE-TO Zagreb) Društvo arhitekata …

-->