Naslovna » Hrvatska » BIJELI BOŽIĆ – Krajem mjeseca kiša i snijeg
snijeg_360215S1[1]

BIJELI BOŽIĆ – Krajem mjeseca kiša i snijeg

Share Button

Premda su trenutačne temperature za ovo doba više nego ugodne hladniji dani su pred nama.

Prema dugoročnoj prognozi meteorologa druga polovica prosinca donijeti će nam zahlađenje, a izgledno je i da bi vrijeme blagdana moglo biti obasuto pahuljama.

Razdoblje stabilnijeg i hladnog vremena očekuje se od 11. do 16. prosinca, s postepenim porastom temperature od 14. prosinca.

U tom periodu preovladavat će pretežno oblačno vrijeme sa mjestimičnom moglom u kontinentalnoj Hrvatskoj, a u Dalmaciji sa dužim sunčanim razdobljima.

Jutarnje temperature na kopnu će se kretati oko -4, dok će u Dalmaciji biti oko nule. Maksimalne dnevne temperature dostizati će vrijednosti oko 4 Celzija u središnjoj i sjevernoj Hrvatskoj, a u Dalmaciji oko 10 stupnjeva.

U razdoblju od 17. do 23. prosinca u većem dijelu Hrvatske očekuje se nestabilno vrijeme sa kišom i snijegom. Jutarnje temperature će se kretati oko – 5, a u Dalmaciji oko 1 stupanj, dok će maksimalne dnevne u gorskoj Hrvatskoj dosezati do 4, a u Dalmaciji do 12 stupnjeva.


Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

kolinda-samantha-bee-111

KOLINDA AMERIČKOJ NOVINARKI OBJAŠNJAVALA DA NIJE GLUMILA U PORNIĆU

PREDSJEDNICA Kolinda Grabar-Kitarović gostovala je u emisiji “Full Frontal” poznate američke komičarke Samanthe Bee. Tema emisije …

-->