Naslovna » Naslovna » Bivša HDZ-ovka Dajana Antonija Bebek postala glasnogovornica Milana Bandića
dajana antonija bebek

Bivša HDZ-ovka Dajana Antonija Bebek postala glasnogovornica Milana Bandića

Share Button

DAJANA ANTONIJA BEBEK, bivša glasnogovornica HDZ-a, nova je glasnogovornica zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića.

 Bebek, koja je prije dolaska u HDZ bila dugogodišnja novinarka HRT-a, četvrta je glasnogovornica Milana bandića od kada obavalja tu dužnost. Prije nje tu funkciju obavljale su Vesna Kiprijanovska, Iva Mia Erak i Martina Šušnjara.

Bebek je iz HDZ-a otišla u svibnju ove godina nakon čega je bila zaposlena u jednoj tvrtki kao voditeljica Ureda. Iako su se pojavile špekulacije da je Bebek dokaz da je Bandić sklopio dogovor s HDZ-om o obostranoj potpori na lokalnoj i nacionalnoj razini Bebek takve špekuklacije odbacuje.

‘Iz HDZ- sa otišla u svibnju, praktički sam bila dogovorila prelazak na jednu televiziju kada sam u listopadu vidjela objavljeni natječaj. Prijavila sam se, prošla testiranja i izabrana sam’, kazala je za tportal Bebek.

Kaprijanovska je glasnogovornica u prvom mandatu bila nešto više od dvije godine, Erak je nakon nekoliko godina bez glasnogovornice na tu poziciju došla 2007. i zadržala se do 2009. dok se Šušnjara na toj poziciji zadržala tek šest mjeseci i s Bandićem se razišla nakon njegova uhićenja u listopadu prošle godine.

MP/Foto:hrt

Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

2016-10-28-18-42-01

Brkićeva objava o Hudoj Jami izazvala bijes lijevih medija! Provjerite ima li išta sporno

POTPREDSJEDNIK Sabora Milijan Brkić jučer je nazočio pokopu posmrtnih ostataka žrtava iz Hude Jame i o …

-->