Naslovna » Naslovna » BIVŠI PREDSJEDNIK U SRBU: Mesićev govor prekinut Thompsonovom pjesmom – VIDEO
mesić, srb, zastave

BIVŠI PREDSJEDNIK U SRBU: Mesićev govor prekinut Thompsonovom pjesmom – VIDEO

Share Button

U SRBU su jake policijske snage jer su tamo došli i članovi Autohtone Hrvatske stranka prava ne “prosvjedni skup protiv veličanja četničkih zločina nad nedužnim civilnim stanovništvom od 27. srpnja 1941.”.

Prosvjednici su se okupili uz spomenik pa ih je policija pomaknula i ogradila. Nakratko su blokirali promet jer im je policija naložila da skinu majice s natpisom ‘Za dom spremni’.

Jedna skupina prosvjednika je u Srbu, a policija je propustila drugu skupinu koja iz Bruvna dolazi s tri autobusa i nekoliko desetaka automobila.

Čelniku stranke Draženu Kelemincu sud je zabranio da šest mjeseci dolazi u Srb – nakon što su podno spomenika ustanku članovi A-HSP-a postavili šator u znak prosvjeda zbog proslave obljetnice. Keleminec je, nakon pregovora s policijom odlučio ući u autobus za Borićevac gdje će prisustvovati služenju svete mise za žrtve.

Keleminec je još u Bruvnu, gdje su članovi A- HSP formirali kolonu automobila i dva autobusa za zajednički odlazak na prosvjed u Srb, rekao novinarima kako očekuje da će ga pred Srbom uhititi i to po nalogu, kako je rekao, “ministra unutarnjih poslova Milorada Pupovca”. Dodao je kako Pupovac “dobiva veliki novac kad plaća po 200 kuna svakom od sudionika proslave u Srbu i trošak puta iz Srbije i BiH”.

KamEre su zabilježile žestoki verbalni okršaj Željka Glasnovića i Zorana Pusića, a govor Stipe Mesića skupna djevojaka prekinula je Thompsonovom pjesmom ”Lijepa li si”

 

 

Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

nesreca-pozega

UŽAS NA CESTI KRAJ POŽEGE, DVOJE POGINULIH “Išli su ravno prema meni. Činilo se kao su ubrzali”

Teška prometna nesreća dogodila se oko 17 u Gučanima kraj Požege. Prema informacijama s mjesta …

-->