Naslovna » Hrvatska » Boris Lalovac ili kako je skladištar postao hrvatski Eliot Ness
lalovac, boris,660x330

Boris Lalovac ili kako je skladištar postao hrvatski Eliot Ness

Share Button

Boris Lalovac, ministar finacija je neosporno ostvario američki san u Hrvatskoj te se od skladištara “prometnuo” u hrvatskog Eliot Nessa.

pero kovačević
Piše:Pero Kovačević

SDP-ov PR je prepoznao moć medija te je upravo koristeći tu moć, uspostavom kontrole i presudnog utjecaja na pisanje medija sagradio karizmu Borisa Lalovca i učinio ga hrvatskim Eliot Nessom.  Naime, PR je tako dobro odrađen i umotan u celofan da je Lalovac prikazan čovjekom  koji odrađuje poslove glavnog državnog odvjetnika, a svi mu prijete i treba zaštitu (uz jednu grešku u PR-prijete mu bankari, a dobiva zaštitu zbog Mamića).

U jučerašnjem intervjuu za HRT ministar financija Boris Lalovac otkrio je da mu je dodijeljena policijska zaštita zbog istrage u slučaju braće Mamić te najavio u idućih 15 do 20 dana nova uhićenja i to nekih poznatih bankara i gospodarstvenika zbog utaje poreza!

U uređenoj pravnoj državi ministar financija neće pruzeti ulogu glavnog državnog odvjetnika,a niti sam glavni državni odvjetnik neće putem medija najaviti hapšenja, kao što je to sinoć učinio Lalovac u maniri hrvatskog Eliota Nessa. Dapače, Lalovac javno otkriva činjenice iz tajnih postupaka.

Ajmo, sad pogledati drugu stranu medalje novog hrvatskog Eliota Nessa odnosno drugu stranu ove vrhunski odrađene PR priče-koju sam objavio u svojim statusima:

OD SKLADIŠTARA DO MINISTRA (10.kolovoza 2014.)

Čitajući biografiju Borisa Lalovca vidljivo je da mjesto ministra može zahvaliti jedino partijskoj iskaznici. Naime, za posao ga je odbilo čak 100-tinjak poslodavaca, nigdje ga nisu primili, a u Agrokoru nije prošao niti standardizirano korporativno testiranje pa se na kraju zaposlio kao skladištar. I upisao u SD. A onda ga je karta krenula, a njegovu “izvrsnost” prepoznala je partija i poslodavac Milanović. Čemu onda dvojbe o “sposobnosti ” ministra – kakav poslodavac takav ministar.

Ratni zločinac Hadžić se isto hvalio da je karijeru započeo kao skladištar u Borovu.

POGLEDAJTE KAKO SU NAS ZADUŽIVALE HDZ-ove I SDP-ove VLADE: Javni dug Hrvatske iznosi 286 milijardi kuna, koliko nas je zadužio “hrvatski Eliot Ness”:

HDZ-ove vlade su nas zadužile sa 135 milijardi kuna, a SDP-ove vlade sa 151 milijardi kuna

Podsjetimo se kako su se pojedini ministri natjecali tko će nas više zadužiti uz već otrcanu frazu: “Uspješno smo se zadužili”, ponavljali su hrvatski ministri financija, svaki puta kada bi zemlju gurnuli koju milijardu dublje u dugi:

– Zoran Jašić(1992.-1994.) – ostavlja dug od 20 milijardi kuna;
– Božo Prka (1994.-1997.)- dug narastao za 14 milijardi kuna;
– Borislav Škegro(1997-2000.) – povećao dug za oko 14 milijardi;
– Mate Crkvenac (2000.-2003.)- povećao dug za oko 35 milijardi kuna;
– Ivan Šuker(2003.-2010.) – povećao dug za 62 milijarde kuna;
– Martina Dalić(2010.-2011.) – u godinu dana dug je narastao za 25 milijardi kuna;
– Slavko Linić(2011.-2014.) – u dvije godine 50 milijardi kuna duga više;
– Borislav Lalovac(2014-2015)-za nepune 2 godina 66 milijardi kuna.

Država je dužna 286 milijardi, a građani i tvrtke 420 milijardi. Po tom smo gori od Grčke’

Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

plenković, hasan

Plenković o ‘izdanim’ Hasanbegovićevim biračima: “Ne vidim nikakav problem u tome!”

Premijer Andrej Plenković izjavio je da ne vidi nikakav problem u nezadovoljstvu dijela HDZ-ovih birača …

-->