Naslovna » Hrvatska » Branitelji napuštaju Markov trg: U ponedjeljak u deset bit ćemo u Vladi
klemm-na-trgu-policija-ograda 1

Branitelji napuštaju Markov trg: U ponedjeljak u deset bit ćemo u Vladi

Share Button

Branitelji i ratni invalidi su se nakon 17:35 počeli povlačiti s Markova trga i crkve sv. Marka, te će se nakon molitve na Kamenitim vratima vratiti u prosvjednički šator u Savskoj 66

S Markova trga krenuli su u koloni do Kamenitih vrata, gdje sue se pomolili, a potom se uputiti u prosvjednički šator ispred Ministarstva branitelja.  S nestrpljenjem će čekati ponedjeljak i razgovor s premijerom Zoranom Milanovićem koji je u 10 sati najavljen u Banskim dvorima.

Đuro Glogoški novinarima je izjavio kako su branitelji odlučili povući se iz crkve sv. Marka, gdje su od sinoć te s Markova trga.

HRT je izvijestio da je i posljednji branitelj napustio Markov trg, a da su odlazili uz pjesmu, mnogi i uz suze. Tvrde da je očigledno da je laknulo i policajcima.

Glogoški je u izjavi za RTL vraćajući se u koloni rekao da do ovoga nije trebalo ni doći, jer je premijer odluku o sastanku mogao donijeti i ranije.

MP/

Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

kolinda-huda-jama

Predsjednica Republike na pokopu u Mariboru: “Klanjam se svim žrtvama komunističkih zločina”

Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović na mariborskom je groblju Dobrava odala počast žrtvama komunističkih zločina ekshumiranih …

-->