Naslovna » Hrvatska » Brkić nije bio na Karamarkovoj pressici, krenule se neugodne priče, spominje se i zavjerenik Šeks
hdz press_8IZ

Brkić nije bio na Karamarkovoj pressici, krenule se neugodne priče, spominje se i zavjerenik Šeks

Share Button

DOK je prvi potpredsjednik Vlade i šef HDZ-a Tomislav Karamarko u petak oko 18 sati u središnjici stranke obavještavao javnost da prekida suradnju s Mostom te da premijer Tihomir Orešković više ne uživa njegovo povjerenje (što praktično znači pad Vlade), mnogi su primijetili kako u njegovoj pratnji, u kojoj su bili ministri i najbliži suradnici, nije bilo zamjenika predsjednika HDZ-a Milijana Brkića i potpredsjednika stranke Tomislava Čuljka.

Brzo su krenule brojne spekulacije i spinovi koji spominju Šeksa, Brkića i Čuljka. I udar na predsjednika HDZ-a, njegovo rušenje i instaliranje novog vodstva.

“Dobro upućeni” i “izvori blisku vrhu stranka” prenosili su nam informacije da je upravo to razlog što Brkić na izvanrednoj pressici nije stajao pokraj šefa stranke.

No, sve je demantirano kad je Jutarnji list objavio fotografiju na kojoj je Milijan Brkić, u društvu Milana Bandićana terasi hotela Prvan u Vrgorcu.

brkić, bandić, vrgorac
Bandić i Brkić u Vrgorcu/Foto:Jutarnji list

U HDZ-u su pojasnili da je Brkić na terenu zbog održavanja prijevremenih izbora u Vrgorcu, a da je napad Petrova i Oreškovića na Karamarka dodatno homogenizirao stranku.

Iako je jasno da se radi o spinovima političkih protivnika te suparnika i nezadovoljnika iz samog HDZ-a, u toj stranci su napravili propust. Brkić i Čuljak morali biti u Zagrebu, jer pad Vlade je mnogo važniji od lokalnih izbora u Vrgorcu.

M. marković/Foto:hdz.hr

Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

sesvete-ocevid

UHIĆEN DVOSTRUKI UBOJICA IZ DUBRAVE! Motiv ubojstva – svađa sa sinom i otmica djeteta

POLICIJA je uhitila muškarca D. B. kojega sumnjiči da je sinoć u zagrebačkoj Dubravi nožem …

-->