Naslovna » Hrvatska » Bujica u Okučanima: Sukob je počeo Jovan, HRT se sramoti, donosi samo jednu stranu priče
danijel filipović, okučani

Bujica u Okučanima: Sukob je počeo Jovan, HRT se sramoti, donosi samo jednu stranu priče

Share Button

U BUJICI je uvodni prilog bio posvećen sukobu u Okučanima, koji su mediji predvođeni HRT-om nazvali ”napadom iz nacionalne nesnošljivosti”. Policija je u ponedjeljak izvijestila da nije sukoba nije izazvan iz nacionalnih pobuda, nego je riječ o kavanskoj tuči koju je izazvao Jovan Matijević.

Za razliku od HRT- a, čiju su novinari zaboravili temelje novinarstva – da se čuje i druga strana, zahvaljujući Bujici tv gledatelji mogli su čuti što se stvarno dogodilo u Okučanima. Novinarka Lorena Šafarić razgovarala je s Danijelom Filipovićem, koji je sudjelovao u sukobu i pojasnio što se zapravo dogodilo

Jovan Matijević koji je u nedjelju navečer bio glavna vijest na dnevnicima HRT-a i Nove TV, novinarima je prepričao što se dogodilo. Nova TV je objavila i fotografiju s njegovog Facebooka na kojoj Jovan pozira s harmonikom, ali i bakom koja na glavi nosi četničku kapu.

“Bilo je prepirke, potukli smo se, ali to nema veze s onim što govore, da je to na nacionalnoj bazi. To nema veze. Tog dečka sam prvi put tu večer vidio, niti sam znao kako se zove, ni tko je ni što je. Bila je stvar da nam se pjesma nije sviđala i eto”, rekao je za Bujicu Danijel Filipović.

Rekao je da je iz jukeboxa puštao krajiške pjesme.

“Došli smo do jukeboxa,  rekli da to ne možemo slušati, nastala je gužva. On je taj koji je prvi napao. Ja sam prišao njemu, ali tako je bilo. On je onako… prgav dečko”, dodao je Danijel.

Izjavu je dao i načelnik Okučana iz redova HDZ-a Aca Vidaković koji je ispričao svoje iskustvo s HRT-om.

“Zvali su me da dam izjavu, a nisu pustili izjavu koju sam dao tu u parku”, rekao je i dodao da je sve medijski napuhano i da se stvari nisu odvile kako je dio medija prenio.

V. Bujanec/Foto:Screenshot

Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

martina-dalic-niko-dalic

HOĆE LI MARTINA DALIĆ ODLUČIVATI O INI!? Njen suprug za četiri Vlade član je Uprave INA-e

NIKO DALIĆ, suprug Martine Dalić, novimenovane ministrice gospodarstva i potpredsjednice Vlade, član je Uprave Ine …

-->