Naslovna » Hrvatska » ČESTITAMO HRT-u: Dani ponosa – HTV-ov portal posvećen Domovinskom ratu
dani ponosa, hrt

ČESTITAMO HRT-u: Dani ponosa – HTV-ov portal posvećen Domovinskom ratu

Share Button

U POVODU obilježavanja “Krvavog Uskrsa”, HRT donosi poseban portal daniponosa.hrt.hr gdje možete na jednome mjestu pratiti obilježavanje 25. godišnjice pogibIje prvog hrvatskog redarstvenika Josipa Jovića, dan kada su pale prve žrtve u Domovinskom ratu.

HRT je pripremio vrijedne i eksluzivne, arhivske snimke, te reportaže i priče iz vremena ratnoga stradanja 1991. Rijetke videosnimke HRT-ovih ratnih reportera trajna su vrijednost i neprocjenjiv obrazovni materijal. U suradnji s Hrvatskim povijesnim muzejom, donosimo animiranu kartu o Domovinskom ratu.

HTV donosi originalne, arhivske snimke i svjedočanstva. Pogledajte što je tada izjavio zapovjednik akcije general Josip Lucić te pročitajte što je napisao za HRT u povodu 25. obljetnice oslobađanja Plitvica.

Portal daniponosa.hrt.hr  obilježit će sve važnije datume Domovinskog rata, prisjetiti se događaja i heroja koji su zaslužni za oslobađanje Hrvatske.

Dobro i primjereno podsjećanje na Domovinski rat prigodom obljetnice Krvavog Uskrsa. Čestitamo na ideji,  pohvale ekipi koja je radila na ovom projektu. Pogledajte što su sve pripremili.


Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

kolinda-samantha-bee-111

KOLINDA AMERIČKOJ NOVINARKI OBJAŠNJAVALA DA NIJE GLUMILA U PORNIĆU

PREDSJEDNICA Kolinda Grabar-Kitarović gostovala je u emisiji “Full Frontal” poznate američke komičarke Samanthe Bee. Tema emisije …

-->