Naslovna » Naslovna » Cristiano Ronaldo kao Robert de Niro
Ronaldo_simulirator

Cristiano Ronaldo kao Robert de Niro

Share Button

S tri nova pogotka Cristiano Ronaldo protiv Celte je došao do nevjerojatne brojke od 23 postignuta gola u 13 utakmica Primere, no no je o čemu se najviše priča je odglumljeni prekršaj za kazneni udarac pri rezultatu 0:0. Minimalan kontakt s obrambenim igračem gostujuće momčadi Jonnyjem bio je dovoljan da Cristiano padne kao pokošen, čime je izazvao burne reakcije stručnjaka i ljubitelja nogometa diljem svijeta.

Španjolska je podijeljena nakon nove Ronaldove predstave. Za medije sklone Realu poput Marce Portugalac je junak kakvog nema na svijetu, a incident u 36. minuti tek dokaz da u njemu ima i ‘malo vraga’. Katalonski su pak mediji njegovo simuliranje izdvojili kao glavnu vijest s utakmice te naglašavaju kako je čak sedam od 23 njegova gola palo s bijele točke, te ga prozivaju ‘CR7 penal’.

cc

Ronaldo je ovim golovima skinuo našeg Andreja Kramarića i postao najbolji strijelac nove europske nogometne sezone. Sada ima već 23 postignuta gola, dva više od riječkog napadača, uz manje odigranih utakmica.

Marina Radev


Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

dean-golubic-xx-yyjpg

Zapaljen auto privatnom poduzetniku, kandidatu za predsjednika Hrvatske

POŽAR na automobilu vlasnika zaštitarske tvrtke Lupus zaštita i čelnika HKDU-a Deana Golubića, koji je …

-->