Naslovna » Hrvatska » Crkva preporučila za koga glasati: “Bacite mreže na desnu stranu!”
crkva, parlamentarniizbori

Crkva preporučila za koga glasati: “Bacite mreže na desnu stranu!”

Share Button

U CRKVI Sv. Marka u Vinici, mjestu u Varaždinskoj županiji, vjernici su primili građani crkveni listić na kojem se savjetuje kako i za koga glasati, prenosi portal Index.

Iako se ne navodi ime stranke, jasna je preporuka za koga ne glasati, ondono na koju stranu usmjeriti svoj glasi i gdje baciti mrežu:  Na presliku listića je paragraf pod naslovom “Isus i parlamentarni izbori”.

“Kad je već svanulo, stade Isus na kraju, ali učenici nisu znali da je to Isus. Kaže im Isus “Dječice, imate li što za prismok?, a oni mu odgovoriše “nemamo”. A on im reče “Bacite mrežu na desnu stranu lađe i naći ćete.” Reče Petar “Gospodine, svu noć smo se trudili, ali ne ulovismo ništa. Ali na tvoju riječ bacit ću mreže.”

Baciše oni i više ne mogoše izvući mreže od mnoštva ribe. Bez Božje pomoći ni mi, kao država, nećemo moći izaći iz krize. Poslušajmo Isusa i bacimo mreže na desnu stranu!”, navodi se u crkvenom listiću.

Prije nekoliko dana i kardinal Josip Bozanić u pismu je pozvao građane da glasaju za one “koji su usmjereni na jačanje državnosti i hrvatskog identiteta”, što je jasna preporuka za koga glasati.

MP/foto:Index.hr

Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

2016-10-28-18-42-01

Brkićev post o partizanskim zločinima izazvao zgražanje lijevih medija! Provjerite ima li išta sporno

POTPREDSJEDNIK Sabora Milijan Brkić jučer je nazočio pokopu posmrtnih ostataka žrtava iz Hude Jame i o …

-->