Naslovna » Hrvatska » Daniel Srb odveslao regatu Osijek-Vukovar
srb-regata-4[1]

Daniel Srb odveslao regatu Osijek-Vukovar

Share Button

Uoči obilježavanja Dana sjećanja na žrtvu Vukovara  odveslana je druga Regata Osijek-Vukovar kojom su veslači odali počast žrtvama poginulim u Domovinskom ratu .

Veslali su gotovo 70 kilometara Dravom i Dunavom, a veslačima je bila osigurana i pratnja motornim čamcima. Regata je trajala oko 5 sati i veslači  osmerca su u Vukovar ispred Hrvatskog veslačkog kluba Vukovar stigli oko 13,00 sati.
Nakon dolaska u Vukovar veslači- sudionici memorijalne regate upalili su i svijeće podno križa na ušću Vuke u Dunav koji je podignut u čast hrvatskim žrtvama za slobodnu Hrvatsku.

Regatu su organizirali Veslački klub Iktus i Udruga hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata Osječko-baranjske županije. Prvi put veslači su na ovaj način, veslačkom regatom do Vukovara, odali počast gradu heroja prošle godine.

Svi veslači su uspješno izdržali ovu napornu regatu po dosta neugodnom vremenu i stigli do Vukovara. Jedan od organizatora i sudionika ove Regate je i predsjednik Hrvatske stranke prava Daniel Srb koji je uspješno odradio ovaj zadatak.


Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

2016-10-20-11-10-06

Bujica: Poslušali su Pupovca, ponizili Hasanbegovića i izdali Domovinski rat!

Zorica Gregurić u Bujici: Hasanbegović je maknut kako bi Nina Obuljen „pokrila“ kriminal u Hribarovom …

-->