Naslovna » Hrvatska » Đapić u središtu nove afere: Gradski koncesionar Pauk platio mu osiguranje privatnog auta?
đapić, vrkić

Đapić u središtu nove afere: Gradski koncesionar Pauk platio mu osiguranje privatnog auta?

Share Button

VIJEĆNICI Gradskog vijeća Osijeka Miroslav Vanek i Miroslav Šimić uputili su otvoreno pismo Anti Đapiću, predsjedniku GV Osijeka, da se očituju na informaciju da mu je gradski koncesionar Pauk platio policu osiguranja privatnog automobila.

Lokalni portal Republika.eu prenosi pismo i preslik uplate na kojoj se vidi da je Pauk Osijek uplatio 4.870, 94 kune za osiguranje automobila Hundai Santa FE, vlasništvo Ante Đapića. Pismo upućeno Anti Đapiću prenosimo u cijelosti:

“Poštovani gospodine Đapić,

Obraćamo Vam se kao gradski vijećnici kluba Građanske opcije grada Osijeka – GOGO, te Vam kao predsjedniku Gradskog vijeća Grada Osijeka, a na temelju police osiguranja od automobilske odgovornosti br. 11000344139 koja nam je u preslici anonimno dostavljena, postavljamo pitanje je li  trgovačko društvo PAUK OSIJEK d.o.o. Ivana Gundulića 168, Osijek, ovlašteni koncesionar službe za premještanje vozila u gradu Osijeku, sklopilo i platilo za Vas kao osiguranika policu osiguranja od automobilske odgovornosti  dana 29. svibnja 2013. godine, u iznosu od 4.087,71 kn.

Ako je ovaj podatak točan molimo Vas objašnjenje zašto ovlašteni koncesionar „Pauk službe“ plaća osiguranje za Vas kao osiguranika za osobni automobil Hundai Santa FE, broj šasije: KMHSH81WP7U243451.

S poštovanjem,

Vijećnici Gradskog vijeća Grada Osijeka
Miroslav Vanek
Miroslav Šimić

djapi osiguranje

Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

nina-obuljen1

Klub utemeljitelja HDZ-a protiv Nine Obuljen: “Ona je loš izbor za ministricu”

Klub utemeljitelja HDZ-a ne slažu sa odabirom Nine Obuljen za ministricu kulture, objavio je Milan Kovač, član …

-->