Naslovna » Hrvatska » Darinko Kosor: ”NDH je bila zločinački režim i točka!”
darinko kosor

Darinko Kosor: ”NDH je bila zločinački režim i točka!”

Share Button

NDH je bila zločinački režim koji je progonio i masovno likvidirao Židove, Rome i Srbe te sve Hrvate koji nisu podržavali ustaški pokret, poručio je Darinko Kosor.

I na današnji dan treba jasno i nedvosmisleno dati do znanja da moderna hrvatska država nema ništa sa zločinačkim i marionetskim režimom NDH, poručio je predsjednik HSLS-a i član Domoljubne koalicije Darinko Kosor u priopćenju medijima.

“NDH je bila tvorevina, koja se mimo volje hrvatskog naroda, odrekla dijela Dalmacije, Hrvatskog primorja i Gorskog kotara te Baranje i Međimurja.

NDH je bila zločinački režim koji je progonio i masovno likvidirao Židove, Rome i Srbe te sve Hrvate koji nisu podržavali ustaški pokret.

Za mene je današnja neovisna i demokratska Hrvatska utemeljena na referendumskoj volji hrvatskog naroda i građana, obrambenom Domovinskom ratu (u kojemu sam i sam sudjelovao kao dragovoljac 91′) te tekovinama antifašizma iz Drugog svjetskog rata.

Zato poručujem salonskim povijesnim revizionistima (od kojih većina nije niti aktivno sudjelovala u borbi za modernu Hrvatsku), nemojte nas sramotiti već skrušeno svi kleknimo pred svakom, ali baš svakom nevinom žrtvom naše napaćene povijesti! 

Darinko Kosor.”

MP/Foto:FaH

Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

perkovic-loso-spojka-dok

Perković je 1991. tražio da se Domazet izbaci iz vojske: “Zatajio je atentat na Tuđmana!”

JOSIP PERKOVIĆ, ratni pomoćnik ministra obrane Gojka Šuška i prvi obavještajac Hrvatske u vrijeme bombardiranja Banskih …

-->