Naslovna » Sport » LOVREN: Želim u Liverpool, naježim se kad čujem “You’ll never walk alone”
lovren_d[1]

LOVREN: Želim u Liverpool, naježim se kad čujem “You’ll never walk alone”

Share Button

Dejan Lovren privukao je pažnju mnogih klubova i nakon nastupa na Svjetskom prvenstvu njegov sadašnji klub  ima priliku dobro zaraditi na hrvatskom braniču. No, izgleda da su u Southamptonu odlučili raditi probleme Lovrenu prilikom transfera.

Liverpool je, prema riječima Lovrena  poslao ponudu tešku 20 milijuna funti. To je 11 milijuna funti više od cijene koju je Southampton platio Lyonu prošlog ljeta, ali ponuda nije prihvaćena. “Sada traže 25 milijuna funti”, otkrio je Lovren u razgovoru za SN. “Mislim da to neće dobiti.”

Lovrenova velika želja je zaigrati u dresu kluba s Anfielda: “Zaista bih želio otići u Liverpoolu, da svima pokažem kakav sam igrač, nakon što su me pljuvali. Naježio sam se kad sam posljednji put uživo čuo ‘You’ll never walk alone’, želio bih to stalno slušati.”

Ipak, izgleda da neće tako lako doći do transfera, iako je svoje nezadovoljstvo upravi iskazao otvorenim pismom. “Izgleda da me žele držati na ledu”, poručio je i objasnio situaciju: “Želim napredovati, rado bih ostao ovdje da Southampton ima nekih ambicija, ali oni su prodali glave igrače Lallanu, Lamberta i Shawa. Nestao je projekt o kojem su mi govorili i zbog kojeg sam došao.

O nastupu Hrvatske na Svjetskom prvenstvu Lovren kaže: “Vratio sam se razočaran, očekivao sam prolazak skupine gledajući naše individualne kvalitete. Iako smo dali sve od sebe, negdje pogriješili, “
 Jedanaesterac koji je Nishimura dosudio nakon dvoboja Lovrena i Freda i danas se prepričava i kritizira. Odmah nakon što ga je sudac dosudio, kazao sam mu ‘Vidjet ćete kasnije na snimci da ste se osramotili,  rekao je Lovren.
(maxportal)


Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

334950871

VIDEO Luda večer u Ligi prvaka: Barca uništila City, golijade Bayerna i Arsenala, drama u Napulju

BILA je to luda večer u Ligi prvaka, jer je u utakmicama trećeg kola u …

-->