Naslovna » Hrvatska » Dok su branitelji prosvjedovali Glavašević se častio buteljama vina od 450 kuna
glavašević-baltazar-račun 11

Dok su branitelji prosvjedovali Glavašević se častio buteljama vina od 450 kuna

Share Button

AFERA “Thule”, u kojoj je Bojan Glavašević, bivši pomoćnik ministra branitelja, ‘posudio’ krovni nosač sa službenog auta  i montirao na svoj privatni (šteta oko 6,5 tisuća kuna), čini kao manji krimen spram luksuznih bakanalija koje je Matićev pomoćnik priređivao u luksuznim zagrebačkim restoranima.

Portal Direktno.hr  prenosi da su za posjeta gostiju iz Norveške, za samo jednu večeru za 14 osoba u restoranu Baltazar, potrošili 10.766,00 kuna. Posluživao ih je Ivica.

Al’ se nekad dobro jelo.

glavašević, baltazar račun
Dok su branitelji prosvjedovali u Savskoj, a mediji gazili Đuru Glogoškog, Bojan Glavašević ispijao je butelje po cijeni od 450 kuna

 

Iz preslika računa vidi se što se jelo i pilo i ne treba ga posebno pojašnjavati.

Zanimljivo je da je novac za skupocjena vina, u rasponu od 25o kuna za butelju pa dio najskupljeg Plenkovićeva Zlatan plavac grand cru, po cijeni od 450 kuna, plaćana s proračunske pozicije 4007 – Skrb za hrvatske branitelje.

Cinici bi rekli da nema spora i da se se Ministarstvo odlično skrbi za branitelje. Na jelovniku je riblji menu po cijeni od 440 kuna, tri  Plenkovićeva Zlatan plavca, (450 kuna za butelju),  tri butelje vina Tomac rajnski rizling Amfora (butelja 440 kuna) dvije butelje Grgić pošipa (290 kuna za butelju),  te dvije butelje Tomac rosea brut koje su nešto jeftinije i koštaju po 250 kuna za butelju.

MP/Direktno.hr/Foto:Fah

Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

nina-obuljen1

Klub utemeljitelja HDZ-a protiv Nine Obuljen: “Ona je loš izbor za ministricu”

Klub utemeljitelja HDZ-a ne slažu sa odabirom Nine Obuljen za ministricu kulture, objavio je Milan Kovač, član …

-->