Naslovna » Zagreb » Drugi put ovog mjeseca Bandić putuje u Rim
bandic-u-rimu_Custom[1]

Drugi put ovog mjeseca Bandić putuje u Rim

Share Button

Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić otputovat će u ponedjeljak, 28. srpnja, u službeni dvodnevni posjet Rimu gdje će, među ostalim, prisustvovati sastanku s senatorom Aldom di Biaggiom.

Tema sastanka u palači Farnesina, sjedištu Ministarstva vanjskih poslova, bit će mogućnost sudjelovanja Grada Zagreba na svjetskoj izložbi EXPO, koja će se sljedeće godine održati u Milanu.

Uz gradonačelnika i suradnike, sastanku će prisustvovati predstavnik Veleposlanstva Republike Hrvatske u Italiji Ilija Želalić, dok će uz domaćina biti i glavni direktor Odjela zamalja sudionica Expo Milano 2015, ujedno i direktor Odjela za međunarodne odnose Stefano Gatti, glavni direktor za internacionalizaciju sustava Države i teritorijalne autonomije Vincenzo De Luca, te Lorenzo Galanti i Piercamillo Falasca, kao izaslanici senatora Benedetto Della Vedova iz Ministarstva vanjskih poslova.


Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

pogon-te-to-zagreb

Raspisan natječaj za umjetničko-likovno rješenje za akumulator topline Termoelektrane Zagreb

S CILJEM davanja vizualnog identiteta novoizgrađenom akumulatoru topline u Termoelektrani-toplani Zagreb (TE-TO Zagreb) Društvo arhitekata …

-->