Naslovna » Naslovna » DVA HERCEGOVCA NA PLESU: Milan Bandić dočekao Marina Čilića, sutra ga čeka Međugorje
10419599_10154611997655597_6188046931805171419_n[1]

DVA HERCEGOVCA NA PLESU: Milan Bandić dočekao Marina Čilića, sutra ga čeka Međugorje

Share Button

OSVAJAČ US opena Marin Čilić u ponedjeljak  oko 13 sati sletio je na zagrebačku zračnu luku gdje mu je priređen svečani doček. U utorak će se Marinu Čiliću upriličiti veliki doček u njegovom rodnom Međugorju.

Čilić je u Zagreb stigao iz Amsterdama gdje je nastupao za hrvatsku reprezentaciju u Davis kupu.

Našeg tenisača su u Zagrebu dočekali predsjednik Hrvatskog teniskog saveza Franjo Luković i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić koji je dočeku čestitao i zahvalio Čiliću:

– Hvala ti što si razveselio Hrvatsku, te dvije večeri kad si pobijedio Federera i Nishikorija bit će zapisane u našu tenisku povijest. Hvala ti od srca.

Marin Čilić je uzvratio:

– Jako puno se toga dogodilo u zadnjih desetak dana. Ponosan sam na to što dolazim iz Hrvatske i što sam čitavo ovo vrijeme imao toliku potporu, zato sam i ostvario ovaj uspjeh. Vjerovao sam da će se ovakvo nešto dogoditi u mojoj karijeri, ali na ovakav način i tako brzo.

Međugorje se sprema za veliki doček svog Marina na Sportsko-rekreacijskom centru Ćorkov dolac, a svečanost će uveličati Thompson, Jole i Mate Bulić.

Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

perkovic-loso-spojka-dok

Perković je 1991. tražio da se Domazet izbaci iz vojske: “Zatajio je atentat na Tuđmana!”

JOSIP PERKOVIĆ, ratni pomoćnik ministra obrane Gojka Šuška i prvi obavještajac Hrvatske u vrijeme bombardiranja Banskih …

-->