Naslovna » Kultura » Erotična Scarlett Johansson u Vukovaru
scarlett-under-the-skin[1]

Erotična Scarlett Johansson u Vukovaru

Share Button

Britanski film „ Under the skin“, snimljen po bestselleru Michela Fabera,  premijerno u Hrvatskoj prikazat će se na 8. Vukovar Film festivalu (25.-30. kolovoza 2014.).

Kritike tepaju ovom filmu da je krajnje erotičan i krajnje opasan, što ne čudi s obzirom na glavnu glumicu seksi Scarlet Johansson u ulozi erotične izvanzemaljke. Scene iz ovog filma u kojima se Scarlett Johansson pojavljuje gola već su postale hit na internetu.

Johansson je svemirka koja poprima obličje seksi  Zemljanke te juri i ulicama Glasgowa u bijelom kombiju vrebajući muškarce koji joj postaju žrtvama.

„Vizualno impresivno i duboko uznemirujuće“, ovaj je naslov sve to  po riječima kritičara Guardiana Petera Bradshowa.

Johansson sa crnom perikom u seksi  fejk bundi kao predatorica u filmu priznatog britanskog filmaša Johnatana Glazera („Sexy Beast“) oduševit će  brojne filmoljupce  i u vrućem kolovoškom Vukovaru.

„ Baš kao Johansson u ovom filmu vjerujem da je izgledala i ponašala se Elizabeth Taylor kad ju je Richard Burtnon prvi put odveo u svoj rodni Wales“, veli Peter Bradshow u svom viđenju filma i još dodaje da je ovo djelo miks koji susreće utjecaje velikane  Davida Lyncha i Gaspara Noea.

Dašak smrtne celuloidne opasnosti, koketna glavna glumica i moćni Dunav, gledajte filmove na 8. Vukovar film festivalu / Festivalu podunavskih zemalj


Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

hotel-sunja

Filmski četvrtak u Hrvatskom državnom arhivu: Ratni filmovi “Hotel Sunja” i “Bića sa slika”

Branitelji: vrijeme za rat, vrijeme za mir U sklopu Filmskog četvrtkaU Hrvatskome državnom arhivu, Marulićev trg 21, …

-->