Naslovna » Hrvatska » Glasnović pozvao branitelje da spriječe deložaciju ratnog suborca Mirka Dukića
glasnoviĆ, ŽELJKO, 660X330

Glasnović pozvao branitelje da spriječe deložaciju ratnog suborca Mirka Dukića

Share Button

SABORSKI zastupnik Željko Glasnović priopćio je da za srijedu u deset sati planirana deložacija hrvatskog branitelja Mirka Dukića koji je izgubio sudski spor s RBA zadrugama, iako je  Vlada RH u prošlom sazivu zaključila je da su ovrhe RBA zadruga ilegalne.

Pozvao je sve branitelje da sespriječe deložaciju svog ratnog suborca Mirka Dukića i da sutra, 19. listopada  u 10 sati dođu na adresui Sveti Duh br. 8.

“U Republici Hrvatskoj proteklih par godina mnogo se u javnosti govorilo o kreditima Reiffeisen zadruga koji su u konačnici rezultirali dužničkim ropstvom onih koji su postali korisnicima tih kredita.

RBA austrijske zadruge su vrlo ozbiljan problem za koji se u sklopu zakonskih okvira mora pronaći kvalitetno rješenje, te zaustaviti daljnje osiromašivanje građana i otimanje njihovih nekretnina na nezakonit način.

Za sutra, 19. listopada 2016. godine u 10 sati najavljena je deložacija Mirka Dukića na adresi Sveti Duh br. 8 10000 Zagreb.

Potporu hrvatskom branitelju Mirku Dukiću i njegovoj obitelji sutra će svojim dolaskom dati general Željko Glasnović. On će se tom prigodom obratiti javnosti i  još jednom kao i nebrojeno puta do sada ukazati na prijevaru kojom se na nezakonit način služe RBA zadruge.

Vlada RH u prošlom sazivu zaključila je da su ovrhe RBA zadruga ipak ilegalne, no i zadnja najavljena deložacija Mirka Dukića i njegove obitelji zorno svjedoči kako nije napravljeno ništa da ih se spriječi.

Pozivamo hrvatske medije da nam se pridruže, sutra 19. listopada u 10 sati ispred obiteljskoga doma Mirka Dukića i izvijeste javnost o postupanju ilegalnih RBA zadruga koje si u našoj zemlji uzimaju za pravo naplatiti svoje nezakonite rabote”, stoji u priopćenju.

Maxportal/Foto:mp

 

Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

perkovic-loso-spojka-dok

Perković je 1991. tražio da se Domazet izbaci iz vojske: “Zatajio je atentat na Tuđmana!”

JOSIP PERKOVIĆ, ratni pomoćnik ministra obrane Gojka Šuška i prvi obavještajac Hrvatske u vrijeme bombardiranja Banskih …

-->