Naslovna » Naslovna » Glazbeni spektakl u Švicarskoj: “Kad nastupa Thompson to je misa, ne samo koncert!”
thompson- ch 1

Glazbeni spektakl u Švicarskoj: “Kad nastupa Thompson to je misa, ne samo koncert!”

Share Button

U ŠVICARSKOM Fribourgu održan je koncert  napopularnijeg hrvatskog glazbenika Marka Perkovića Thompsona. Pjevač iz Čavoglava dupkom je napunio poznatu  Salle des Fêtes St. Léonard u tom studentskom gradu mladih.

Na ovaj su koncert Hrvati u Švicarskoj čekali 6 godina. Kažu : “Čekali smo i dočekali”.

thompson-ch5a

Iako su pojedini švicarski mediji pisali u negativnom kontekstu o Thompsonu, podsjećajući na zabrane nastupanja od prije nekoliko godina,  švicarske vlasti su zaključile kako opasnosti nema. Hrvati su tim kritičarima odgovorili tako što su se potrudili da sve prođe u najboljem redu.

A i prošao je, u zabavi i pjesmi i odličnoj atmosferi.

Thomspon se na kraju zahvalio svojoj vjernoj publici. Nama je ponovio tu zahvalu kazavši kako ga veseli tako veliki odaziv publike te kako se  divi njihovu strpljanju i svemu što su kao i on proživljavali čekajući da se nakon toliko godina njegov koncert ponovno održi u Švicarskoj.

“Jači je od svih. Kad Thompson nastupa to nije samo koncert, to je misa koju je ugodno slušati”, kazao je jedan od posjetitelja.


Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

perkovic-loso-spojka-dok

Perković je 1991. tražio da se Domazet izbaci iz vojske: “Zatajio je atentat na Tuđmana!”

JOSIP PERKOVIĆ, ratni pomoćnik ministra obrane Gojka Šuška i prvi obavještajac Hrvatske u vrijeme bombardiranja Banskih …

-->