Naslovna » Naslovna » GOTOVO JE: Karamarko i Petrov kod Predsjednice sa 78 mandata
KARAMARKO PETROV

GOTOVO JE: Karamarko i Petrov kod Predsjednice sa 78 mandata

Share Button

HDZ je na službenom twitteru objavio poziv Mostu na nastavak pregovora. “Naš dopis Mostu je uistinu pošten – apsolutno smo raspoloženi za nastavak razgovora”, napisao je HDZ.

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko izjavio je novinarima nakon povratka s Pantovčaka kako je MHt očito imao dobre razloge da prekine pregovore sa SDP-om.

“Očito je Most imao dobre razloge da to napravi. Nakon ovolikog upornog pregovaranja i dobre volje koju su pokazivali, stalno vraćajući SDP u igru, u razgovore, ako se tako nešto dogodilo, onda je razlog opravdan”, rekao je Karamarko ispred HDZ-ove središnjice komentirajući izjavu Bože Petrova da prekida pregovore s koalicijom Hrvatska raste.

“Vidjet ćemo što će se događati danas popodne, predsjednica Republike ima svoje ovlasti i sigurno će odgovorno postupiti”, kazao je Karamarko ustvrdivši kako je intencija HDZ-ove Domoljubne koalicije da što prije počne raditi na dobrobit građana.

Podsjetio je kako su u ponedjeljak poslali dopis Mostu o spremnosti na nastavak pregovora. “Ako je to podloga za novi razgovor, mi smo apsolutno raspoloženi. Naš dopis Mostu je uistinu pošten, svi se u njemu mogu naći”, rekao je Karamarko dodavši kako im se još nitko iz Mosta nije javio.

Nešto iza 17 sati kontakt je uspostavljen i u 17 i 40 iz središnjice HDZ-a na Pantovčak je otišla delegacija Domoljubne koalicije i Mosta i Predsjednici odnijela potpise 78 saborskih zastupnika

D. Lukić/Foto:Fah


Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

martina-dalic-spojka

HDZ-ova ministrica Martina Dalić, u kampanji je podržavali drugu stranku. I financijski pomagala

MARTINA DALIĆ, potpredsjednica Vlade i ministrica gospodarstva, malog i srednjeg poduzetništva i obrta dr. sc rođena je …

-->