Naslovna » Hrvatska » HASANBEGOVIĆ: Zagovornik sam dugoročne suradnje s Mostom, a treba nam i HSP AS
hasanbegović, dubrovnik

HASANBEGOVIĆ: Zagovornik sam dugoročne suradnje s Mostom, a treba nam i HSP AS

Share Button

MINISTAR kulture i član Predsjedništva HDZ-a dr.  Zlatko Hasanbegović rekao je u Dubrovniku kako je veliki zagovornik dugoročne suradnje s Mostom te kako HDZ u koaliciji treba zadržati HSP dr. Ante Starčević, pri čemu ne smije dopustiti medijima da mu kreiraju stranačku politiku.

”Svi znaju da sam kao ministar surađivao s kolegama iz Mosta i da sam načelno veliki zagovornik koalicije HDZ-a i Mosta, ne kao privremenog rješenja, već kao dugoročnog strateškog političkog partnerstva za buduće godine”, istaknuo je.

Dodao je kako nema razloga da HSP AS ne bude uz HDZ.

“Riječ je o stranci koja je odano surađivala u Domoljubnoj koaliciji i ne vidim razloga, posebice zbog te jedne pravaške dimenzije, da HSP AS ne ostane u jednoj vrsti političkog saveza s HDZ-om. Na koji način i u kojim izbornim jedinicama, to tek treba dogovoriti. Ta stranka donijela je korist HDZ-u, ona pokriva nama blisko biračko tijelo i HDZ se u svojoj politici mora usmjeravati prema svojim biračima i ne dopustiti da politiku stranke kreiraju bilo mediji, bilo politički lobiji koji ni na jedan način nisu povezani s HDZ-om”, poručio je Hasanbegović.

MP/Foto:FaH


Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

petrov-2-nedjeljom-u-2

Božo Petrov nahvalio Pernara i Živi Zid, a Brkić: “Za njega i njegov diplomski me nemojte pitati”

PREDSJEDNIK Hrvatskog sabora Božo Petrov gostujući u HRT-ovoj emisiji “Nedjeljom u dva”  kazao je da će zastupnike …

-->