Naslovna » Hrvatska » HDZ ismijava Grčića: Bilo je neugodno gledati kako se sramoti potpredsjednik SDP-ove vade
grčić, zejeb

HDZ ismijava Grčića: Bilo je neugodno gledati kako se sramoti potpredsjednik SDP-ove vade

Share Button

HDZ je optužio gospodarskog stratega SDP-a i potpredsjednika Vlade Branka Grčića za nestručnost i nekompetentnost istaknuvši da je sada jasno zašto SDP-ov gospodarski program još nije predstavljen javnosti i zašto Zoran Milanović izbjegava sučeljavanje gospodarskih programa i stručnih timova.

“U jučerašnjem TV nastupu Branka Grčića svjedočili smo rijetko viđenoj nestručnosti i nekompetentnosti. Gospodarski strateg SDP-a i potpredsjednik Kukuriku Vlade na odlasku u nekoliko navrata nije znao koliko iznosi dva posto od ukupnog godišnjeg PDV-a”, ističe HDZ u priopćenju.

Navode i da su šokirani činjenicom da Grčić, koji četiri godine upravlja gospodarskim resorom Vlade na odlasku, ne zna koliki prihod generira godišnji PDV i koliko u nominalnom broju iznosi dva posto ukupnog PDV-a.

Napominju da je na trenutke bilo i neugodno gledati kako glavni Vladin gospodarski strateg ne barata elementarnim podacima i proračunskim stavkama, a istodobno, kako je najavio, piše gospodarski program SDP-a, koji unatoč objavljenom datumu izbora javnosti još uvijek nije predstavljen.

“Sada je potpuno jasno zašto Zoran Milanović tako grčevito izbjegava sučeljavanje gospodarskih programa i stručnih timova, na koje ga je na dan raspisivanja izbora pozvao predsjednik HDZ-a i vođa Domoljubne koalicije Tomislav Karamarko”, stoji u priopćenju HDZ-a.

MP/H/foto:Screenshot hrt

Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

petrov-2-nedjeljom-u-2

Božo Petrov nahvalio Pernara i Živi Zid, a Brkić: “Za njega i njegov diplomski me nemojte pitati”

PREDSJEDNIK Hrvatskog sabora Božo Petrov gostujući u HRT-ovoj emisiji “Nedjeljom u dva”  kazao je da će zastupnike …

-->