Naslovna » Hrvatska » HDZ obećao za svaku bebu po 1000 eura, prva bi novac mogla primiti Karamarkova prinova
ana karamarko

HDZ obećao za svaku bebu po 1000 eura, prva bi novac mogla primiti Karamarkova prinova

Share Button

U HDZ-a su najavili kako je stranka izradila program kojim će “izvesti Hrvatsku iz krize i učiniti je boljom i jačom na dobrobit svih hrvatskih građana i svih sunarodnjaka diljem svijeta” tragom zabrinutosti zbog teških gospodarskih, političkih i socijalnih problema u Hrvatskoj”.

Riječ je o sveobuhvatnom programu dio kojega je i gospodarski program koji se više od godinu dana radio u suradnji s njemačkim IPO institutom.

Njegov naziv kombinacija je dvaju elemenata; ocjene izvrsnosti (Hrvatska za pet plus), ali i pet najvažnijih segmenata hrvatske stvarnosti, a to su; gospodarski rast i razvoj, zapošljavanje, zdravstvo i socijalna pravednost, pravna stabilnost te društvo, demografija, obrazovanje i znanost.

Naglasak će biti stavljen na zapošljavanje i stvaranje novih radnih mjesta, na modernizaciju zdravstva, izmjene Obiteljskog zakona te na “jačanje domoljublja”, osobito među mladima.

>>> Tomislav i Ana Karamarko u listopadu će postati roditelji djevojčice

U programu HDZ-a – najavio je to predsjenik Kramarko na Velesajmu – planirano je da će svako novo rođeno dijete dobiti po 1000 eura. Prva bi blagodati HDZ-ove politika, ako pobijede na izborima, mogla osjetiti nova prinova u obitelji šefa HDZ-a.

Karamarkova supruga Ana Karamarko u blaženom je stanju, očekuje se djevojčica a beba bi svijetlo dana trebala ugledati u prvim krajem listopada ili početkom studenog.

D. Lukić/foto:FaH

 

Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

nina-obuljen1

Klub utemeljitelja HDZ-a protiv Nine Obuljen: “Ona je loš izbor za ministricu”

Klub utemeljitelja HDZ-a ne slažu sa odabirom Nine Obuljen za ministricu kulture, objavio je Milan Kovač, član …

-->