Naslovna » Vijesti » HDZ-ova televizija u Mostaru cenzurira Željka Glasnovića kao u doba najgoreg komunizma
zeljko_glasnovic_2016_003[1]

HDZ-ova televizija u Mostaru cenzurira Željka Glasnovića kao u doba najgoreg komunizma

Share Button

IZBORNI stožer Neovisne liste generala Željka Glasnovića u XI. Izbornoj jedinici na izborima za Hrvatski sabor upozorava na medijsku blokadu s kojom je suočen general Željko Glasnović na početku izborne kampanje.

“Za razliku od drugih medija u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini dva medija, “Prvi TV” i “Radio Posušje”, bez ikakava su obrazloženja odbili emitirati informacije o izbornoj listi generala Glasnovića i njegovim aktivnostima u izbornoj kampanji.

Ovim priopćenjem ističemo kako je “Prvi TV”, u zadnji trenutak, otkazao već dogovoren medijski nastup generala Željka Glasnovića.

Time se neovisna lista Željka Glasnovića stavlja u neravnopravan položaj prema ostalim listama u XI. izbornoj jedinici, a spomenuti mediji ne ispunjavaju svoju temeljnu dužnost o nepristranom i objektivnom informiranja javnosti, čime, htjeli ne htjeli, krše izborna pravila o ravnopravnom odnosu prema svim listama koje se natječu u ovoj izbornoj jedinici.”

MP/Foto:ljubuški.net

 

Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

projekt-velebit-11

MARKO JURIČ: Vrijeme je za akciju, Hrvati moraju prestati biti narod sućutnih naricatelja

DOSTA je svih tih beskonačnih žalopojki o stradanju Hrvata. Raznih knjiga, dokumentarnih filmova, tribina, okruglih stolova …

-->