Naslovna » Naslovna » Hoće li “Knez Drpislav” rehabilitaciju u toplicama čekati šest mjeseci ili će na Brijune za 7 kuna
2016-05-24-13.54.10-614x330[1]

Hoće li “Knez Drpislav” rehabilitaciju u toplicama čekati šest mjeseci ili će na Brijune za 7 kuna

Share Button

NENAD STAZIĆ, saborski zastupnik SDP-a, ozlijeđen je jučer poslijepodne prilikom pada s bicikla. Stazić je u središtu Zagreba naletio na pješaka, pao i  slomio kuk. Hitno je operiran u Traumatološkpj klinici u Draškovićevoj.

Koliko dugo će Stazić biti izvan pogona ovisit će o oporavku, a upućeni kažu da bi se, s obzirom na Stazićeve godine i dobro opće zdravstveno stanje, sve trebalo vratiti u normalu za tri do četiri tjedna.

Iz SDP-a su poručili da će Stazić, čim rana zacijeli, otići u toplice gdje će nastaviti s oporavkom i rehabilitacijom.

Pitanje je, međutim, hoće li Stazić na rehabilitaciju u toplicima čekati uobičajenih šest do devet mjeseci, koliko čekaju ostali pacijenti, ili će preko reda odmah iz Traume u Daruvar ili Varaždin. Ili će na Brijune za sedam kuna, kao što je ljetovao ranijih godina.

Zbog ljetovanja za sedam kuna dnevno na Brijunima general Željko Glasnović, saborski zastupnik HDZ-a, Stazića je prozvao “Knez Drpislav”.

Inače, Nenad Stazić, javno je pozvao pješaka s kojim se sudario da mu se javi.

”Jučer popodne imao sam biciklističku nesreću. Vozio sam desnom stranom kolnika u pravcu centra grada. Ispred mene u istom smjeru kolnikom se kretao pješak. Kad sam ga htio obići, on je nenadano i bez najave krenuo na desnu stranu kolnika i srušio me. Nije bilo namjerno, ali ja sam pao i slomio kuk. Sinoć sam operiran. Molim gospodina koji me je nenamjerno srušio da mi se javi i da mi pomogne srediti formalnosti u bolnici”, napisao je Stazić na Facebooku.

M. Marković/Foto:fb V.Bujanec

Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

kolinda-samantha-bee-111

KOLINDA AMERIČKOJ NOVINARKI OBJAŠNJAVALA DA NIJE GLUMILA U PORNIĆU

PREDSJEDNICA Kolinda Grabar-Kitarović gostovala je u emisiji “Full Frontal” poznate američke komičarke Samanthe Bee. Tema emisije …

-->