Naslovna » Hrvatska » IVANA NINČEVIĆ, šefica Poduzetničkog centra Solin, nova akvizicija Mosta
ivana ninčević 700x350

IVANA NINČEVIĆ, šefica Poduzetničkog centra Solin, nova akvizicija Mosta

Share Button

“Predsjednica Poduzetničkog centra Solin Ivana Ninčević veliko je pojačanje Mosta na predstojećim parlamentarnim izborima i to najvjerojatnije u X. izbornoj jedinici, gdje Most očekuje izvanredne rezultate”, izvijestili su iz te stranke.

“Zbog svog iskustva s povlačenjem EU sredstava, Ninčević je, navodi Most, već uključena u saborske timove koji se bave natječajima i EU fondovima. Ova 32-godišnjakinja je uz Poduzetnički centar Solin pokrenula i Poduzetnički kamp koji je već iznjedrio mladu poduzetničku zvijezdu Ivana Mrvoša i njegove ‘pametne klupe’, teteam Lucky4You s mobilnim interpretacijskim centrom.

”Želim svojim iskustvom pomoći što većem broju poduzetnica i poduzetnika da ostvare svoje ideje pronalaskom najboljih načina financiranja, a to su svakako i izvori poput EU fondova. Politički sam se aktivirala jer ova zemlja ima toliko potencijala, samo joj nedostaje profesionalaca koje zanima isključivo rad i razvitak, a ne političke prepirke”, izjavila je Ivana Ninčević.

”Most okuplja stručnjake koji dobro znaju što u njihovom području nedostaje da bi se u potpunosti iskoristile sve prilike za inovacije i napredak. Poduzetnice poput Ivane Ninčević mogu mladima dokazati da i u svojoj zemlji mogu ostvariti sve aspiracije”, izjavio je Ivan Kovačić, jedan od lidera Mosta.

Maxportal/Foto:Facebook, Ivana N.

Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

sedlar-bujica-oba

Prvi potez nove ministrice: Nina Obuljen vraća novac „neprofitnim“ medijima!

Ekipa iz tzv. nevladinog sektora, kojoj je Hasanbegović oduzeo milijune – već slavi! Šanse da …

-->