Naslovna » Tehno » iWatch nehotice potvrđen u intervjuu
Balogh-iwatch-660x330[1]

iWatch nehotice potvrđen u intervjuu

Share Button

 

Nema sumnje kako je Apple druga kompanija pod vodstvom Tim Cooka. Jedni smatraju kako je Jobsova ostavština njegovom smrću osuđena na propast dok drugi pozdravljaju nove vjetrove koji pušu u Cupertinou.

The New York Times izbacio je odličan članak koji profilira Tim Cooka te se bavi njegovim vremenom provedenim u Appleu. Među ljudima intervjuiranim u ovom članku našlo se i nekoliko Appleovih uposlenika. I sve bi bilo divno i krasno da se netko od njih nije izlajao o iWatch pametnom satu o kojem se šuška već neko vrijeme. S obzirom da nikome uposlenom u Appleu nije dozvoljeno javno pričati o tim stvarima, uposlenici su ostali anonimni široj javnosti. Progovorili su o tome kako Tim Cook pristupa razvoju novih proizvoda. Prema njihovim riječima Cook je dao odriješene ruke Jony Iveu i njegovoj ekipi koji vode kompletan iWatch projekat.

Iako se iWatch smatra javnom tajnom njegov razvoj je neosporan a ovo je samo još jedna potvrda za to. Apple je, naravno, odbio komentirati ove navode, a da li ćemo iWatch uistinu vidjeti ove godine ostaje zapisano u zvijezdama.

Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

sms prevara

HAKOM UPOZORAVA: Pazite na SMS poruke, u toku je ozbiljan pokušaj prijevare

HAKOM upozorava na novi pokušaj prijevare putem mobitela na način da se personaliziranom SMS-om upućenim …

-->