Zdenko Lučić: Predložit ću da Peru Ćorića hitno izbacimo iz HSP AS, čini se da je malo “prolupo”

veljača 18, 2016 maxportal
Share Button

Nakon što je glavni tajnik HSP-a AS Pero Ćorić izjavio da je Ministarstvo branitelja višak i da ga treba pripojiti MORH-u, stižu i prve reakcije njegovih stranačkih kolega.zdenko-lucic-2-crop[1]

Zdenko Lučić

“Nikakve sjednice ili bilo kojeg drugog stranačkog okupljanja nije bilo na temu Ministarstva branitelja, a kamoli o njegovom eventualnom ukidanju. Ne znam zašto je to izjavio Pero Ćorić, ali izgleda da je ‘prolupao”’, kazao je član predsjedništva te stranke Zdenko Lučić za portal mega-media.hr.

Lučić je najavio da će predložiti Predsjedništvu da se hitno pokrene postupak za izbacivanje Pere Ćorića iz HSP AS zbog nanesene štete ugledu stranke i vrijeđanja hrvatskih branitelja.

“Suludo bi bilo ukidati Ministarstvo branitelja ili ga pripajati drugom ministarstvu. To nije stav naše stranke i stoga se ovim putem ispričavam svim braniteljima zbog izjava Pere Ćorića koje je dio medija prezentirao kao da je to službeni stav stranke, a ne njegov osobni”, kazao je Lučić.

>> Pero Ćorić: Ministarstvo branitelja treba ukinuti!

Zdenko Lučić član je poznate obitelji Lučić, porijeklom iz Mostarskih vrata kraj Ljubuškog.

Njegova rođena braća su dr. Ivo Lučić s Hrvatskog instituta za povijest (inače umirovljeni general), vrlo popularan u velikom dijelu hrvatske javnosti zbog zapaženih nastupa u programima HRT-a, te Milan Lučić, javnosti poznat iz nekih drugih video sadržaja.

MP/Foto:FaHKomentari
Share Button