Naslovna » Naslovna » Jambo napao MOST zbog ukidanja 500 tisuća kuna njegovu prijatelju Mesiću
Mesić, jambo

Jambo napao MOST zbog ukidanja 500 tisuća kuna njegovu prijatelju Mesiću

Share Button

BIVŠI gradonačelnik Metkovića Stipo Gabrić Jambo u intevjuu Globusu napao je Most zbog njihovog amandmana kojim je Vlada oduzela 500 tisuća kuna Uredu bivšeg predsjednika Stipe Mesića.

”To što rade bivšem predsjedniku Mesiću, civilizacijska je sramota, a jedini je razlog tome, uvjeren sam, što sam ja dobar s njim… A kad god je nešto trebalo Metkoviću, ja bih otišao u Mesića. Pedeset puta sam išao i on bi odmah zvao pokojnog Račana da mi pomogne oko projekata”, kaže Jambo.

Jambin oštar napad na Most ne čudi s obzirom na prijateljske veze sa Mesićem i napet, gotovo neprijateljski odnos prema Mostu, ali i činjenicu da je upravo na prijedlog Stipe Gabrića 2009. godine Županijska skupština Mesića proglasila počasnim građaninom Dubrovačko-neretvanske županije.

O Mesićevom dilanju traskripata iz Ureda predsjednika i šteti koju je nanio obrani Hrvata optuženih u Haagu Jambo nije ništa rekao. Ni o tome kako je Hrvatskoj vojsci prodavao krumpire za osam kuna kad su tržnicama u Hrvatskoj bili kunu ili kunu i pol.

D. L. /Foto:privatni arhiv

Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

nesreca-pozega

UŽAS NA CESTI KRAJ POŽEGE, DVOJE POGINULIH “Išli su ravno prema meni. Činilo se kao su ubrzali”

Teška prometna nesreća dogodila se oko 17 u Gučanima kraj Požege. Prema informacijama s mjesta …

-->