Naslovna » Hrvatska » JOSIPA RIMAC: Krvarili smo i ginuli, a sada nas nema na listama HDZ-a za Sabor
josipa rimac vl

JOSIPA RIMAC: Krvarili smo i ginuli, a sada nas nema na listama HDZ-a za Sabor

Share Button

BIVŠA gradonačelnica Knina Josipa Rimac, koje nema među kandidatima za Sabor na listi HDZ-a u 9. izbornoj jedinici, izjavila je da neće zbog toga okrenuti leđa stranci, ali vodstvu stranke silno zamjera što na listi nema nikoga s područja od posebne državne skrbi

“Od Gospića do Sinja, preko Drniša i Knina, HDZ nema niti jednog predstavnika. To je prostor za koji se ginulo, prostor na kojem slavimo pobjedu i na kojem želimo živjeti, a sada taj prostor nije dobio priliku”, kaže Josipa Rimac u razgovoru za Sibenik.in.

Bivša gradonačelnica Knina i kratkotrajna saborska zastupnica Josipa Rimac kaže da unatoč tome HDZ-u neće okrenuti leđa

“Odluku su donijela mjerodavna stranačka tijela i oni će snositi posljedice”, naglasila je Rimac dodajući da svi oni koji misle da će zbog toga okrenuti leđa HDZ-u, trebaju znati da se to nikada neće dogoditi.Rimac kaže da će vrijeme pokazati što će se dalje događati te da zasad ne želi govoriti o tome hoće li na lokalnim izborima u proljeće opet u utrku za gradonačelnicu Knina.

”Naučila sam na udarce, ali svi oni koji misle da ću zbog ovoga okrenuti leđa HDZ-u, trebaju znati da se to nikada neće dogoditi. To bi za mene bilo kao da netko traži da mijenjam vjeru ili nacionalnost, a kolege iz stranke sada trebaju pokazati što misle učiniti za ovaj kraj koji nije dobio kandidata na listi”, poručila je Josipa Rimac.

Nezadovoljan je i gradonačelnik Drniša Josip Begonja, koji je bio među kandidatima Županijskog odbora HDZ-a s najviše glasova, ali prošao središnjici stranke. Podsjeća da je njegov kraj zadnjeg saborskog zastupnika imao prije punih 15 godina.

MP/foto:pxll

Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

nina-obuljen1

Klub utemeljitelja HDZ-a protiv Nine Obuljen: “Ona je loš izbor za ministricu”

Klub utemeljitelja HDZ-a ne slažu sa odabirom Nine Obuljen za ministricu kulture, objavio je Milan Kovač, član …

-->