Naslovna » Naslovna » Karamarko objavio da se distancira od INA-e i objasnio zašto je protiv arbitraže
karamarko, vlada rh

Karamarko objavio da se distancira od INA-e i objasnio zašto je protiv arbitraže

Share Button

Potpredsjednik Vlade Tomislav Karamrko odlučio je distancirati se od svih procesa vezanih za INA-u. Taku odluku, objavio je na facebook profilu, donio je zbog medijskog linča na njega osobno i njegovu obitelj.

“Zbog medijskog linča na moju obitelj i mene osobno, donio sam odluku da se izuzmem iz svih procesa koji podrazumijevaju donošenje bilo kakvih odluka oko INA-e, sve dok Povjerenstvo za sprječavanje sukoba interesa ne donese odluku prema zahtjevu koji sam im uputio.

Dosad sam se zalagao za povlačenje iz arbitražnih postupaka i to obostrano; i Republike Hrvatske, ali i mađarske strane. Na taj sam način htio prekinuti promašenu politiku prošle neuspješne Vlade i još neuspješnijeg premijera koji je svojom politikom Hrvatsku posvađao sa svima i doveo nas na rub međunarodne izolacije.

U slučaju nepovoljnog ishoda arbitražnih postupaka Hrvatskoj prijeti šteta koja se broji u milijardama kuna. Pritom nije zanemariv podatak kako svake godine skupo plaćamo i odvjetničko društvo koje zastupa Republiku Hrvatsku u ovim postupcima”, objavio je Tomislav Karamarko.


 

Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

HUDA-JAMA, 660x330, delo

Poziv na premijeru filma “Huda jama, strogo čuvana tajna” i posljednji ispraćaj žrtava

HUDA JAMA je naselje u sastavu općine Laško u Sloveniji. Blizu naselja nalazi se rudnik Huda …

-->