Naslovna » Naslovna » Karamarko poručio premijeru: Šef tajne službe Dragan Lozančić već je trebao biti smijenjen
karamarko, kovač

Karamarko poručio premijeru: Šef tajne službe Dragan Lozančić već je trebao biti smijenjen

Share Button
ŠEF SOA-e Dragan Lozančić već je trebao biti razriješen s dužnosti, poručio je premijeru prvi potpredsjednik Vlade Tomislav Karamarko.

”Prošlo je svako razumno vrijeme. On je već trebao biti razriješen. Razgovarao sam o tome s premijerom Oreškovićem. Mislim da smo pri kraju tog procesa”, kazao je Karamarko i dodao da je za danas podneseno izvješće čuo da u njemu nije bilo ništa bitno rečeno.

”Za nas je dovoljno što Predsjednica nema povjerenje u Lozančića. Premijer si je uzeo vrijeme za odluku, ali ono istječe”, upozorio je Karamarko iz Nove Gradiške gdje je nazočio stranačku skupu povodom proslave 26. obljetnice brodsko-posavskog HDZ-a.

Što se tiče Karamarkove kandidature Milijana Brkića za ministra branitelja šef HDZ-a se nada da će ona biti i realizirana te je ustvrdio da Brkiću podmeću aferu i ocijenio vrlo zanimljivim što je oduzimanje diplome ponovno pokrenuto u trenutku kad je predložen kao kandidat za ministra branitelja:

”Četiri smo godine na udaru bivše vlasti. Služili su se svim legalnim i nelegalnim metodama, zloupotrebljavajući sustav, USKOK i SOA-u. Gospodin Brkić je na udaru onih koji su već trebali biti smijenjeni, a bit će smijenjeni”, poručio je Karamarko.

”Tko će odgovarati za to u Policijskoj akademiji? Zašto su dopustili da budu ispolitizirani? Nemaju pravo na to’, upozorio je šef HDZ-a i prvi potpredsjednik Vlade te ustvrdio da Brkić ima pravomoćnu presudu Upravnog suda i dodao da se Policijska akademija proslavila već drugi put.

Šef HDZ-a smatra da je HDZ sada našao najboljeg kandidata i vjeruje da će Brkić biti odličan ministar, a pohvalio se i da su reakcije među braniteljima izvanredne.

MP/Foto:hzd.hr


Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

HUDA-JAMA, 660x330, delo

Poziv na premijeru filma “Huda jama, strogo čuvana tajna” i posljednji ispraćaj žrtava

HUDA JAMA je naselje u sastavu općine Laško u Sloveniji. Blizu naselja nalazi se rudnik Huda …

-->