Naslovna » Naslovna » Kći Katarina i sin Luka: Poznato je zašto djeca nove predsjednice nisu bila na inauguraciji
kolinda djeca

Kći Katarina i sin Luka: Poznato je zašto djeca nove predsjednice nisu bila na inauguraciji

Share Button

Uz novu predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović cijelo vrijeme je bio suprug Jakov, ali ne i njihova djeca, kći Katarina i sin Luka. Djeca nove predsjednice Kolinde Grabar Kitarović nisu bila prisutna na inauguraciji.

Kolinda Grabar Kitarović prisegnula je na dužnost sa suzama u očima. U svom inauguralnom govoru građanima je poručila da je jedna od njih, a obraćanje je završila rečenicom ‘Vjerujem u te, zemljo moja Hrvatska’, što je isti dan postala nova hrvatska maksima.

Uz novu predsjednicu je cijelo vrijeme bio suprug Jakov Kitarović s kojim je pješke stigla na Trg sv. Marka, a nakon završetka svečanosti na isti su se način uputili prema palači Dverce na svečani ručak.

Suradnici predsjedničkoga para prenijeli su nam želju nove predsjednice i njenog supruga da njihova djeca u sljedećim godinama budu pošteđena javnog prikazivanja jer su maloljetna.

I jedna zanimljivost vezana za djecu nove predsjednice: Moj susjed Luka, umirovljenik s 42 godine radnog staža na Hrvatskoj željeznici, inače nesklon HDZ-u, ovako je objasnio zašto je na ovim izborima glasao za Kolindu: “Vidjela je svijeta, živjela je Americi, moderna je, djeca su joj rođena vani, a zovu se Luka i Katarina, a ne Klos i Klod. Zato ću glasati za nju.”

M. Radev
Foto: dresshopper


Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

2016-10-28-18-42-01

Brkićev post o partizanskim zločinima izazvao zgražanje lijevih medija! Provjerite ima li išta sporno

POTPREDSJEDNIK Sabora Milijan Brkić jučer je nazočio pokopu posmrtnih ostataka žrtava iz Hude Jame i o …

-->