Naslovna » Naslovna » Keleminec o sukobima u Rijeci: “Frljićevci su napali prvi, pogledajte fotografije!”
rijeka 3

Keleminec o sukobima u Rijeci: “Frljićevci su napali prvi, pogledajte fotografije!”

Share Button

“Mediji su se raspisali o napadu Armade u Rijeci, a nitko nije napisao da se dogodilo i tri incidenta ispred Hrvatskog narodnog kazališta”, piše  u pripćenju Autohtone Hrvatske stranke prava.

“Na samom početku ispred ulaza u Hrvatsko narodno kazalište jedan pripadnik Pupovac -Frljićeve ekipe udario je jednog starijeg čovjeka koji je došao prosvjedovati. Taj isti napadač ispred Hrvatskog narodnog kazališta prišao je s leđa našem fotografu Vladimiru Kinđerskom, udario ga i razbio mu fotoaparat.

Kada je to učinio upitao je Kinđerskog treba li ti fotoaparat i počeo bježati ali ga je ulovila policija u uzela podatke. Te podatke, zbog naknade štete dobili smo. Pupovac – Frljičev napadač zove se Božo Kovačević iz Opatije, rođen 1959. godine.

Osim toga dogodio se još jedan incident kada je Draženu Kelemincu prišao i iz ruke istrgnuo megafon i rekao dosta si govorio i tada bacio i polomio megafon. Taj napadač je srpske nacionalnosti i preziva se Pupovac.

Molim  zbog objektivnosti da mediji pišu i da je druga strana izazivala i napadala u Rijeci. Pokušava se iz žrtve napraviti agresor ali to su Pupovčevi – Frljičevi  poznati spinovi.

MP/Foto: A-hsp

Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

plenković, hasan

Plenković o ‘izdanim’ Hasanbegovićevim biračima: “Ne vidim nikakav problem u tome!”

Premijer Andrej Plenković izjavio je da ne vidi nikakav problem u nezadovoljstvu dijela HDZ-ovih birača …

-->