Naslovna » Vijesti » KOMANDANT SEFER: Karamarku ćemo zabraniti ulazak u BiH
sefer halilović

KOMANDANT SEFER: Karamarku ćemo zabraniti ulazak u BiH

Share Button

Bosanskohercegovačka patriotska stranka BPS-Sefera Halilovića osudila je izjavu predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka prema kojoj će se on i hrvatski HDZ miješati u unutarnje stvari BiH jer je to briga za Hrvate u BiH međunarodna obaveza Hrvatske. Karamarko je u subotu sudjelovao na 19. obljetnici oslobađanja Jajca i tom prigodom rekao da će se Hrvatska miješati u unutarnje stvari BiH kako bi Hrvati u ovoj zemlji ostvarili jednakopravnost

‘Time, zapravo, poručuju da žele nastaviti s politikom Franje Tuđmana i Mate Bobana, u Den Haagu osuđenoj kao udruženi zločinački poduhvat’, priopćeno je iz ove stranke, prenosi Klix.ba.

Naglašava se da od 1996. BPS-Sefer Halilović govori o potrebi jačanja ‘naše državnosti, uspravljanja naše nacionalne kičme, kreiranja nacionalnog zavjeta koji nitko ne bio smio pogaziti, a sve to upravo zbog onih koji bi, kao Tomislav Karamarko, da se miješaju u unutrašnje stvari BiH dok su, s druge strane, u Hrvatskoj druga dva naroda potpuno minimizirali, istjerali iz Ustava, ali i iz zemlje’.

‘Ako BPS-Sefer Halilović odnese pobjedu na izborima 2014. i ukoliko predsjednik naše države bude Sefer Halilović, takve osobe, kao što je Karamarko s jedne ili Aleksandar Vučić s druge strane, proglasit ćemo personama non grata jer Bosna i Hercegovina jest dobar domaćin, ali onima koji je poštuju. Ostalima nije mjesto u našoj zemlji’, priopćeno je iz stranke BPS-Sefer Halilović.

Osnivanje stranke BPS-Sefer Halilović inicirao je 1996. general i magistar političkih znanosti Sefer Halilović, nekadašnji zapovjednik Armije Republike BiH i član Ratnog predsjedništva RBiH.


Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

Sasa-Lekovic-novi-predsjednik-HND-Hrvatskog-novinarskog-drustva_article[1]

Leković objavio da su ga pokušali ubiti: “Prepilili su mi vijke na kotaču auta!”

PREDSJEDNIK Hrvatskog novinarskog društva objavio je na svom Facebook profilu da slavi drugi rođendan nakon …

-->