Naslovna » Naslovna » Kujundžić uzvraća HDZ-u: Napadaju me ratni zločinci, dileri droge, kriminalci i prevaranti
kujundzic_skup10-301114[1]

Kujundžić uzvraća HDZ-u: Napadaju me ratni zločinci, dileri droge, kriminalci i prevaranti

Share Button

NAKON žestokog, dosad neviđenog napada na jednog predsjedničkoga kandidata, kao što je u emisiji TV Bujica učinjeno prema Milanu Kujundžiću, Kujundižić je vrlo brzo reagirao pokušavajući sanirati štetu. Kujundžić uzvraća udarac: Napadaju me ratni zločinci,  dileri droge, kriminalci i prevaranti:

“Televizijska emisija prikazana na mreži komercijalnih televizija očekivani je nastavak prljave medijske kampanje. Osuđeni diler u studio dovodi čak i ratne zločince i kriminalce te pravu bujicu unajmljenih revolveraša političkog i obavještajnog podzemlja da vode obračune sa mnom kao najizglednijim budućim predsjednikom RH.images_cms-image-000004651[1]
U studio je ovaj put doveo čovjeka koji je prevario 50-ak ljudi. Protiv njega se vode brojni procesi zbog prijevare i pokušaja ucjene.
Više puta je i pretučen od strane očajnih ljudi koje je prevario. Ti sporovi će dobiti svoj sudski epilog, jednako kao i ova medijska prostitucija.

No, naravno, prave naručitelje ove hajke to ne zanima, koliko god to stajalo, oni žele pod svaku cijenu svojom naručenom kampanjom naškoditi meni kao kandidatu s najvećim izgledima na izbornu pobjedu. Oni žele zaustaviti promjene!

Jasno je na prvi pogled koliko su uvjerljive izjave da im Kujundžić nije nikakva opasnost. Svi oni jasno vide i dobro znaju da je sve ostalo kozmetika, da sam ja jedini koji na ovim izborima donosi temeljitu i suštinsku promjenu i za to nudim čvrsti program, te da će u Novoj Hrvatskoj proizvodnjom ovakvih prljavština baviti samo politički, društveni i medijski marginalci.”

Govoreći o “objedama” HDZ-ovca Andrije Hebranga da je 1991. i 1992. bio u Njemačkoj, a ne kao branitelj u Domovinskom ratu, Kujundžić je Hebranga nazvao “gubitnikom koji je osramotio hrvatsku političku scenu, osramotio i HDZ, a mene želi zaustaviti i u predsjednika promaknuti Ivu Josipovića”.

“Sada je već svima jasno da HDZ-ova kandidatkinja Kolinda Grabar Kitarović ne može pobijediti Ivu Josipovića i sada će se koncentrirati da mene zaustave, jer dobro znam da i Hebrang i drugi plaćenici iz tog političkog podzemlja koje se okuplja, trebaju zaustaviti Milana Kujundžića da ne ide u drugi krug, pa se služe lažima o meni”, poručio je predsjednički kandidat  dr. Milan Kujundžić

 

D. Lukić


Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

projekt-velebit-11

MARKO JURIČ: Vrijeme je za akciju, Hrvati moraju prestati biti narod sućutnih naricatelja

DOSTA je svih tih beskonačnih žalopojki o stradanju Hrvata. Raznih knjiga, dokumentarnih filmova, tribina, okruglih stolova …

-->