Goran Bregović okuplja orginalnu postavu Bijelog dugmeta. Prvi koncert u Čakovcu 20. prosinca

rujan 16, 2014 maxportal
Share Button

Glazbena agencija Tipomarketing iz Čakovca priopćila je da su nakon dugih pregovora dogovorili koncert originalne postave Bijelog Dugmetana, na čelu s Goranom Bregovićem, i to u subotu 20. prosinca u dvorani Graditeljske škole u Čakovcu!Bijelo dugme jedna od najpoznatijih rock grupa bivše Jugoslavije, osnovano u Sarajevu 1974. godine. Iza Bijelog Dugmeta su mnogi albumi i hitovi kao što su Selma, Nakon svih ovih godina, Ima neka tajna veza, Ne gledaj me tako i ne ljubi me više, Bitanga i princeza…

Ovdje je pak riječ o turnji povodom 40 godina formiranja najpoznatijeg rock sastava bivše države. Turneja kreće u Hrvatskoj u tri velika grada, a nastavit će se i po europskim gradovima. Iz agencije Tipomarketinga su uspjeli izlobirati da početak turneje,  započne upravo u njihovom gradu.

I ranije su mediji u regiji spominjali da Goran Bregović navodno razmišlja o okupljanju orginalne postave Bijelog Dugmeta (naravno, bez pokojnog Gorana Ipe Ivandića) sa željom da održi humanitarni koncert za žrtve poplava. Koncert bi prenosile sve TV postaje regije uz sponzorstvo velikih brandova, a prihod bi se ravnomjerno rasporedio  u BiH, Srbiji i Hrvatskoj.

U toj najavi koncert bi se trebao održati u Tuzli koja je idealna lokacija zbog blizine Slavonije, Beograda i Sarajeva.

Željko Bebek je za naš portal kazao da ga još uvijek nitko nije kontaktirao u vezi s najavljenim koncertom u Čakovcu.

 

 Komentirajte kao i prije. Jednostavno se prijavite putem Facebook-a, Gmail-a ili Twittera.


Share Button