Naslovna » EKO, EKO » EKO, EKO » KUPCI EVAKUIRANI: U Ikeu nije bila podmetnuta bomba
Ikea-otvorenje-midi[1]

KUPCI EVAKUIRANI: U Ikeu nije bila podmetnuta bomba

Share Button

Jutros oko 10.20 kupci Ikee bili su evakuirani na 20 minuta. Zatečenim kupcima prišli su zaštitari, zamolili ih da ostave kolica i da se udalje izvan zgrade. Nitko nije znao o čemu je riječ, sumnjalo se da je netko prijavio podmetanje bombe.

– Ubrzo mi je postalo sumnjivo jer nije bilo policije, a nije bilo ni panike – rekao je jedan od kupaca. Već nakon 10 minuta zaštitari su kupce pozvali natrag, objasnivši da je riječ o vježbi evakuacije.

– Potom smo dobili besplatni čaj i kavu – rekao je kupac koji je rekao da kupaca nije bilo mnogo budući da se dućan tek otvorio, možda tek koju stotinu njih.

Da je riječ o vježbi evakuacije koju Ikea provodi i u svojim drugim podružnicama, potvrdila je i glasnogovornica Ikea Hrvatska Jelena Granić.

– Provodili smo mjere evakuacije i prije nego što smo otvorili objekt u Rugvici, a dužni smo ih provesti i u stvarnoj situaciji kad kupci dođu u Ikeu. To nije ništa neobično i takvih će vježbi biti još – rekla je Jelena Granić.

Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

pogon-te-to-zagreb

Raspisan natječaj za umjetničko-likovno rješenje za akumulator topline Termoelektrane Zagreb

S CILJEM davanja vizualnog identiteta novoizgrađenom akumulatoru topline u Termoelektrani-toplani Zagreb (TE-TO Zagreb) Društvo arhitekata …

-->