Naslovna » Lifestyle » LIBIDO: Povećajte svoj seksualni nagon s ovih pet namirnica
libido

LIBIDO: Povećajte svoj seksualni nagon s ovih pet namirnica

Share Button

Ako u posljednje vrijeme izbjegavate intimnost s partnerom ili partnericom, ne želite seks, osjećate se loše i navečer samo želite leći u krevet i zaspati, a zbog toga vam druga strana prigovara, pokušajte to promijeniti.

Umjesto da nastavite kukati i žaliti se, pođite u trgovinu i kupite namirnice koje će podići vašu seksualnu želju.

Brokula – sadrži vitamin C koji poboljšava cirkulaciju krvi u ljudskom tijelu, što rezultira snažnijim orgazmima.

Kelj – vitamin A balansira razinu hormona, a jod koji sadrži kelj poboljšava vaše raspoloženje. Kelj također smanjuje upalne procese, što može poboljšati vašu fleksibilnost i izdržljivost, a to je muškarcima posebno bitno.

Lubenica – Iako je čini 92 posto voda, lubenica sadrži hranjivu tvar koja se zove citrulin, a koja opušta krvne žile, poboljšava protok krvi i utječe na jačinu orgazma.

Bobičasto voće – crne maline podižu vaš libido i izdržljivost u spavaćoj sobi, borovnice poboljšavaju prokrvljenost koja pomaže pri uzbuđenju, a omega 3 masne kiseline koje se nalaze u jagodama pozitivno utječu na vaš kardiovaskularni sustav, a time i na seksualno uzbuđenje.

Egzotični začini – ako trebate poticaj za seks, posegnite u ormarić sa začinima. Klinčići su se tradicionalno koristili još u Indiji za liječenje erektilne disfunkcije, šafran poboljšava seksualnu učinkovitost, đumbir povećava libido, a uz to će vas zaštititi od prehlade i gripe.

M.R: /Foto: Shutterstock


Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

kico-slabinac

Kićo Slabinac otvorio dušu: “Godinama sam patio za Nedom Ukraden, a uporno me odbijala”

“Svađali smo se kao pas i mačka, ali zato što smo se voljeli. Mnogo godina …

-->