Naslovna » Hrvatska » Marijan Bošnjak: Čestitam Britancima i Hrvatska treba istupiti iz EU jer ugrožava opstanak Hrvata
marijan bošnjkak, john mayor

Marijan Bošnjak: Čestitam Britancima i Hrvatska treba istupiti iz EU jer ugrožava opstanak Hrvata

Share Button

Čestitam narodima Velike Britanije što su na referendumu odlučili istupiti iz štetne EuRopske unije i preuzeti svoju sudbinu u svoje ruke.

EU je propali i promašeni projekt čiji je cilj stvoriti ujedinjenu federalnu Uniju (Rimski ugovor od 25.3.1957 a kasnije i Lisabonski ugovor govore o stvaranju ‘sve tješnje unije’). Takva unija predstavlja smrtnu opasnost za male narode poput nas Hrvata ali i opasnost za dugoročni opstanak čak i velikih naroda poput Engleza koji su bili preplavljeni raznoraznim useljenicima i azilantima.

Eurofili, pa i oni britanski, svoje argumente uglavnom svode na upitne ekonomske argumente, ali ovdje se radi o puno više od toga. Ovdje se radi o suverenitetu, o identitetu i o dugoročnom nacionalnom opstanku.

Ja Englezima, a posebno velikom prijatelju hrvatskog naroda i dugogodišnjem predvodniku britanskih suverenista Nigelu Farageu, čestitam što su prvi odlučili istupiti iz te euRopske unije a molim Boga da otvori oči i zaslijepljenim političkim elitama u Hrvatskoj koje nakon Beča, Budimpešte, Beograda i sada Bruxellesa još uvijek ne vide da je samostalna hrvatska država jedina garancija dugoročnog opstanka hrvatskog naroda. Zar ne vide da nas EU guši i ekonomski i politički, da nam raseljava mlade, i da nam sada želi naseljavati Arape, Azijate i Afrikance?

Odluka Britanije da istupi iz EU je početak kraja toga perfidnog projekta uništavanja samostalnih i suverenih naroda i postepenog stvaranja unitarne federalne Unije. Pokreti za samostalnost rastu i u Francuskoj, Nizozemskoj, Danskoj, Mađarskoj, Poljskoj, Češkoj, pa čak i Austriji i Italiji.

Živim za dan kada će i Hrvatska postati nezavisna, slobodna i prosperitetna država i to na svom prirodnom i povijesnom teritoriju.

AUTOR: Marijan Bošnjak (na slici s bivšim britasnikm prmijerom Toniyem Blerom)/Foto:privatni arhiv


Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

nina-obuljen-portal-oko

PERO KOVAČEVIĆ: Praljku sam poručio da ne tiska nove knjige dok je Nina Obuljen ministrica

VLADA Andreja Plenkovića je 14. Vlada Republike Hrvatske od osamostaljenja Hrvatske. Andrej Plenković je o novoj …

-->