Naslovna » Hrvatska » Ruža Tomašić: Ministar branitelja Predrag Matić mora podnijeti ostavku jer priča gluposti
tomasic matic

Ruža Tomašić: Ministar branitelja Predrag Matić mora podnijeti ostavku jer priča gluposti

Share Button

Predsjednica HSP dr. Ante Starčević i zastupnica u Europskom parlamentu Ruža Tomašić zatražila ostavku ministra hrvatskih branitelja Predraga Matića zbog izjava da bi Hrvatsku mogli izbaciti iz EU zbog branitelja:

“Najnovije izjave ministra Matića u tiskanom izdanju Večernjeg lista nažalost potvrđuju da se radi o samo jednom u nizu ministara u vladi Zorana Milanovića koji misli da su on sam i neko njegovo zamišljeno poslanje važniji od života Hrvatica i Hrvata.

Ministar je pokazao da je nedorastao dužnosti koju obnaša jer nije u stanju uspostaviti dijalog s braniteljima, a njegova neozbiljna argumentacija oko izbacivanja Hrvatske iz Europske unije zbog braniteljskih prosvjeda jedan je od odvratnijih pokušaja manipulacije građanima.

Smatram da zbog svega navedenog ministar Matić mora podnijeti ostavku i ispričati se hrvatskoj javnosti, posebice hrvatskim braniteljima,” poručila je Ruža Tomašić.


Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

kolinda-huda-jama

Predsjednica Republike na pokopu u Mariboru: “Klanjam se svim žrtvama komunističkih zločina”

Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović na mariborskom je groblju Dobrava odala počast žrtvama komunističkih zločina ekshumiranih …

-->