Naslovna » Naslovna » Milanović laže, nije znao da ga snimaju: Za BiH je rekao da je “big shit” a za Srbiju “šaka jada”
milanović, naočale

Milanović laže, nije znao da ga snimaju: Za BiH je rekao da je “big shit” a za Srbiju “šaka jada”

Share Button

SNIMKE razgovora Zorana Milanovića i predstavnike branitelja izazvale su veliku pozornost u Srbiji i Bosni i Hercegovini zbog neprimjerenih riječi kojima je karakterizirao te dvije države.

 Sarajevski Dnevni Avaz pod naslovom ‘MILANOVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: BiH uopće nije država, tamo nemaš s kim razgovarati!’ objašnjava što bivši  hrvatski premijer ‘misli o našoj zemlji’.

Identični naslov je i u Oslobođenju, dok su se na portalu klix.ba odlučili za rečenicu: ‘To uopće nije država, to je ‘big shit’!’ (veliko sranje).

Srpski medij najviše pozornosti dali su Milanovićevoj rečenici da su ‘Srbi šaka jada’. Tako je B92 detaljno ‘skinuo’ sve riječi bivšeg premijera, a učinili su to i Večernje novosti, RTS i ostali.

Najdalje su otišli na TV Pinku organiziravši i specijalnu emisiju povodom žestokog istupa bivšeg hrvatskog premijera.

iako je Milanović u Dnevniku Nove Tv rekao  kako su znali da ih snimaju i da se smijali, naš stav odmah je bio da  laže, da nije znao  za tajno snimanje jer sigurno ne bi tako počastio susjedne države.  Ma što o njima privatno mislio, to javno ne bi izgovorio.

MP/Foto:pxll

Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

perkovic-loso-spojka-dok

Perković je 1991. tražio da se Domazet izbaci iz vojske: “Zatajio je atentat na Tuđmana!”

JOSIP PERKOVIĆ, ratni pomoćnik ministra obrane Gojka Šuška i prvi obavještajac Hrvatske u vrijeme bombardiranja Banskih …

-->