Naslovna » Naslovna » Milanović se rasplakao: Prevareni smo, ovo je neviđeno u hrvatskoj povijesti
zoranmilanović, fah 660x330

Milanović se rasplakao: Prevareni smo, ovo je neviđeno u hrvatskoj povijesti

Share Button

PREDSJEDNIK SDP-a Zoran Milanović na Facebook profilu je komentirao optužbe iz MOST-a kako su SDP-ovci na njih vršili pritiske.

“Hvala vam svima koji ste u proteklom vremenu bili uz nas i podržavali nas i još nas i dalje podržavate. U ove četiri godine uspjeli smo zemlju izvući iz krize što danas pokazuju sve brojke i to su činjenice. Bili smo suočeni s mnogim izazovima, ali nismo posustajali ni dana. Situacija u kojoj se Hrvatska našla u posljednjih nekoliko dana nije zabilježena u novijoj povijesti i ozbiljno je narušila povjerenje građana u politički sustav zemlje”, napisao je Milanović.

Milanović plače pišući kako su  kako su novonastalom situacijom narušena demokratska pravila i standardi.

“Na ove izbore izašli smo čista srca i s jasnim rezultatima vodeći se najvišim demokratskim standardima koji od osobe koja želi obavljati najodgovorniju funkciju u zemlji zahtijevaju izborni legitimitet. Još u izbornoj noći rekao sam da smo otvoreni za razgovore i partnersku suradnju što smo u ovim pregovorima i pokazali. No, nisam mogao utjecati na razne pritiske i neiskrenost s druge strane stola, što je na kraju dovelo do zanemarivanja volje birača koji su ovakvim ishodom ostali prevareni. Ovime su narušena demokratska pravila i standardi za koje smo se godinama borili i od njih nikad ne smijemo odustati”, poručio je Milanović.

M. Marković/Foto:FaH

Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

sablic-ivan-hdz

NI TEPEŠ, NI ZOVKO: Ivan Sablić, vicekonzul RH u Stutgartu, umjesto Stiera u EU parlament!?

IVAN SABLIĆ, diplomirani inženjer pomorsko-ribarske tehnologije, trenutno vicekonzul RH u Stuttgartu, izgledni je novi zastupnik Hrvatske u …

-->