Naslovna » Vijesti » Ministar branitelja Tomo Medved već deset dana na bolničkom liječenju
medved, demo, spojka

Ministar branitelja Tomo Medved već deset dana na bolničkom liječenju

Share Button

MINISTAR branitelja Tomo Medved već desetak dana je na bolničkom liječenju u zagrebačkoj bolnici Rebro. Javnost je o tome izvijestio njegov ratni suborac i prijatelj Miodrag Demo.

Uz želje za brz oporavak Demo je napisao “Posjetio svog brata po oružju, ministra Tomu Medveda u bolnici na Rebru. Dobro je, brzo će ponovo nazad u stroj”.

Ministar branitelja Tomo Medved na liječenje je primljen zbog visokog tlaka ( 250 /180) prije  deset dana, a zaključili da je loše zdravstveno stanje posljedica stresa i pretjeranih aktivnosti pa su ga zadržali na oporavku.

Njegovi prijatelji i suradnici kažu da je (pre)visoki tlak posljedica svakodnevnog izlaganja stresnim situacijama i želji da se što prije riješe nagomilani problemi braniteljske populacije, da se i na poslu ministra nesebično i sto posto daje kao što je to činio i u Domovinskom ratu.

Njegovom zdravstvenom stanju sigurno nije pomogla činjenica da ga je Vlada planirala za posebnog izaslanika na skup u šumi Brezovica gdje partizani 22. lipnja slave Dan antifašističke borbe.

Ministri Tomi Medvedu želimo brrz oporavak

D. Lukić/Foto:facebook /cropix

Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

pedofil-sesvete

Pedofil u Sesvetama napao djevojčicu, odveo u podrum i tjerao da ga dira! Susjedi ga pretukli

Pedofil je pratio djevojčicu, napao je u stubištu, rukom joj začepio usta, odveo u podrum i …

-->