Naslovna » Naslovna » Ministrica kulture na udaru zbog neprimjerenih fotografija na Facebooku!

Ministrica kulture na udaru zbog neprimjerenih fotografija na Facebooku!

Share Button

Lisa Hanna, ministrica kulture i mladih Jamajke uzburkala je duhove objavom fotografije s odmora na svom Facebook profilu.

Hannu su kritizirali zbog fotografije na kojoj je u moru snimljena obučena u narančasti bikini, a na sebi je još samo imala mokru majicu s likom legendarnog Boba Marleyja. Mnogi su se pitali je li takva fotografija,  prikladna za jednu ministricu.

Televizijska veteranka s Jamajke Fae Ellington je stala u obranu Hanne i istaknula da se u tim trenucima ministrica odmarala na plaži i pohvalila je da izgleda dobro.

“Mnogo je uvreda upućeno toj ženi. Nije pošteno i nije ljudski. Ona je stvarna osoba, imaima ista prava kao i svi ostali … Živimo u 21. stoljeću. Molimo promovirati svoju kulturu …. Neka Bog blagoslovi sve vas i gđa Hanna”, pišu zagovornici prava ministrice na normalan život.

Ministrica poruke javnosti ne šalje samo Facebookom već se koristi i drugim internetskim alatima pa je tako preko Instagrama pohvalila ponovnu uspostavu diplomatskih odnosa između SAD-a i Kube.

– Živjela Kuba. Sretna sam zbog ovakvog razvoja događaja – napisala je Hanna ispod kolaža fotografija. Na jednoj od njih nalazi se sa bivšim kubanskim diktatorom Fidelom Castrom. 60747988-zlatar-violic[1]

I Hrvati bi radije prihvatili ministricu kulture koja se slika u bikiniju nego Andreu Zlatar Violić koja nakon 11 sati svakome govori Vi, a prva poveznici na Google s njom je alkohol. Kad u najpoznatiji svjetski pretraživač upišete ime Andrea Zlatar Violić, google će vam sam ponuditi opciju alkohol. Priče o ministričinim sklonostima svakodnevnom opijanju u Zagrebu su postale javna tajna.

D. Lukić
Foto. Facebook

Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

goran-maric-andre-jplenkovic

PREOKRET: Goran Marić ostaje u Vladi! Dobit će Ministarstvo državne imovine

GORAN MARIĆ ostaje u Vladi, potvrđeno je službeno iz Banskih dvora. U Vladi tvrde da nije …

-->