Naslovna » Vijesti » Miro Bulj prozvao Šeksa: ‘Šeks ima navike još iz KPJ da se glasa po stranačkoj stezi’
miro-bulj-1[1]

Miro Bulj prozvao Šeksa: ‘Šeks ima navike još iz KPJ da se glasa po stranačkoj stezi’

Share Button

Nakon gostovanja Vladimira Šeksa u emisiji Nedjeljom u 2 na HRT-u na Facebooku se oglasio saborski zastupnik Mosta Miro Bulj koji je Šeksa prozvao da ima navike koje su mu ostale još iz vremena Komunističke partije Jugoslavije.

Iako nije naveo na koje Šeksove izjave se odnosi njegova reakcija Bulj je vjerojatno reagirao na Šeksovu ocjenu Mosta i glasovanju u Saboru

“Most je grupacija vrlo heterogenih osobnosti koje nemaju svijest o tome da moraju nastupati disciplinirano. Oni misle da su u isto vrijeme i stranka i slobodni strijelci. Dok se ne ostvari njihova kompaktnost, događat će se ovakve stvari kao u pitanju imenovanja Ostojića”, kazao je Šeks.

Zastupnik Mosta mu je na Facebooku odgovorio:

“Vladimir Šeks kao vrlo bitan kotačić u akcijskom planu uhićenja generala Gotovine ima navike još iz KPJ da se mora glasati po stranačkoj stezi, dok se Most nezavisnih lista ugleda na zapadne demokracije poput američkog kongresa gdje demokrati i republikanci glasaju po savjesti i vlastitim stavovima. To nije nikakva heterogenost već upotrebljavanje mozga. Osim toga, ja nisam kao on, da kad je bila pljačka hrvatske države da iznesem stav Mesića i Sanadera ‘locirati, uhititi, isporučiti i procesuirati hrvatske branitelje, dok su Hrvatsku pretvorili u lovište raznih kriminalaca.

‪‎Baš zato‬, ponosan sam na sve kolege u Mostu, čiji sam dio. Vrijeme je da se lociraju, uhite, isporuče i osude oni koji su opljačkali Hrvatsku i one koji su to dozvolili, među kojima je bitnu ulogu imao Šeks. Most je kompaktniji i čvršći nego što Šeks misli, a prije svega želi’, objavio je Bulj na Facebooku.

Vladimir Šeks kao vrlo bitan kotačić u akcijskom planu uhićenja generala Gotovine ima navike jos iz KPJ da se mora…

Posted by Miro Bulj on 14. veljače 2016

 

Komentari
Share Button

Pročitajte i ovo!

martina-dalic-ivana-maletic

ONA JE “PAMETNA”: Martina Dalić izgubila je okladu od Ivane Maletić i platila janjetinu

NIKO DALIĆ, suprug potpredsjednice Vlade Martine Dalić, član je uprave Ine. Martina Dalić “nije” u …

-->